Leyla İle Mecnun Sete İndi

Leyla İle Mecnun Sete İndi
Efsane dizi Leyla ile Mecnun yeniden sete indi ve çekimlere başladı. Dizinin yeni bölümlerinin çok yakında Exxen’de yer alacağı belirtiliyor.

Bir zamanların en popüler ve en gözde dizilerinden biri olan absürd komedi tarzındaki dizi Leyla İle Mecnun büyük bir hayran kitlesi yakalamış ve yayınlandığı süre boyunca TRT 1 ekranlarında heyecanla takip edilmişti. Dizi o kadar çok sevilmişti ki final yaptığında büyük bir kitle adeta yas tutmuştu. Karakterleri, senaryosu ve oyuncularıyla büyük bir uyum içinde olan dizi özellikle genç neslin en gözde dizilerinden biri olmuştu. Final yaptıktan sonra da hakkında konuşulan, sosyal medyada sık sık yer alan Leyla ile Mecnun’un daha sonra dijital yayın platformu Exxen tarafından yeniden hayata geçirilmek için hazırlıkları başlamıştı. Öncelikle efsane kadronun yeniden toparlanması için çalışmalar başlamış ve ardından da dizinin çekimleri için gün sayılmaya başlanmıştı. Ana kadronun hemen hemen tamamın yeniden bir araya gelmesiyle her şey yoluna girmiş ve yeni Leyla karakterinin de bulunmasıyla dizi sete inmeye hazır hale gelmişti.

Çekimler Başladı

Bir zamanların en popüler yapımlarından olan Leyla İle Mecnun sonunda sete indi. Uzun bir süre hakkında konuşulan ve kadrosunun yeniden bir araya gelmesi için mücadele edilen Leyla ile Mecnun dün sete inerek motor dedi. Exxen’de yayınlanacak dizinin çekimlerinin büyük bir neşe ve keyif içinde başladığı belirtilirken seyircilerde dizinin yeni bölümlerini heyecanla beklemeye başladı. Dizinin çekimleri hakkında konuşan oyuncu Serkan keskin “her şey yolunda, her şey kaldığı yerden devam ediyor, çok eğlenceli” ifadelerini kullandı. Dizinin çekimlerinin oldukça keyifli ve eğlenceli geçtiği ifade ediliyor.

Efsane Kadro Bir Arada

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve absürd komedi tarzında olan Leyla ile Mecnun yayınlandığı dönemde adeta herkesi ekrana kilitlemişti. Birbirinden usta oyunculardan oluşan ekip seyircinin kalbinde taht kurmuştu. Yeniden çekimleri başlayan ve Exxen’de yayınlanacak dizi için bu kadro yeniden bir araya geldi. Oyuncular Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Osman Sonant, Asuman Damak ve Deniz Işın yeniden bir araya geldi. Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü’nün yer aldığı diziyi Burak Aksak kaleme alıyor. Efsane dizi Leyla ile Mecnun’un yeni bölümleri yakında Exxen’de seyirciyle buluşacak.

04-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar