Ebru Yaşar Gülseven adına okul yaptırıldı

Ebru Yaşar Gülseven adına okul yaptırıldı
Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar Gülseven adına okul yaptırıldı. Okul açılışını yapan Ebru Yaşar'ın sevinci gözlerinden okunuyordu. Açılışı yapılan okulun töreni de oldukça coşkuluydu.

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar Gülseven adına Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bir ortaokul yaptırıldı. Ebru Yaşar ve eşi Necati Gülseven tarafından yaptırılan okulun açılışı ise görkemli bir törenle yapıldı. Çok mutlu olduğunu ve hayallerini gerçekleştirdiğini belirten Ebru Yaşar Gülseven sevincini çocuklarla türkü söyleyerek paylaştı. Gülseven ailesinin yaptıdığı okula Ebru Yaşar Gülseven adı verildi. 12 derslikten oluşan ortaokulun açılışına çok sayıda davetli katıldı. Kurdela kesilerek açılışı yapılan okul davetlilerle birlikte gezildi. Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar Gülseven okulun müzik sınıfında çocuklarla birlikte türkü söyledi.

Ebru Yaşar Diyarbakır'da okul yaptırdı

Diyabakır'ın Bismil ilçesi Sanayi Mahallesi'nde inşa edilen Ebru Yaşar Gülseven okulunun açılış törenine bölge halkı ve çok sayıda davetli katıldı. İş insanı Necati Gülseven'le evli olan Ebru Yaşar okul açılışında duygusal bir konuşma yaptı. Hayallerini gerçekleştirdiğini belirten Ebru Yaşar Gülseven, "İnanılmaz mutluyum, onurluyum, gururluyum. Kelimeler kifayetsiz, mutluluğumuzu anlatmak için. Nihayet eşimle hayal ettiğimiz bu yolda okulumuza kavuştuk. Bunun için emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ebru Yaşar mutluluğunu dile getirdi

Kurdela kesilerek açılışı yapılan Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu'nu Bismillilere teslim ettiklerini belirten Ebru Yaşar sözlerine şöyle devam etti; "Gelininiz, bir Diyarbakırlı, hemşeriniz olarak, akrabalarımızın huzurunda böyle bir vesileyle bulunuyor olmaktan çok mutluyum. Gururluyum ismimi taşıyan bir okul yaptırdık, ama çokta umutluyum binlerce öğrenci burada gözleri pırıl pırıl geleceğe adım atacaklar, eğitim alacaklar. Büyük bir mutlulukla okulumuzu gerçek sahipleri olan öğrencilerimize ve Bismillilerimize teslim ediyoruz."

Gülseven ailesinden okul açılışı

Çoşkulu bir tören yapılan Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu'nun açılışında davul zurna da hazır bulundu. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu ve birçok siyasi ve bürokratik ismin bulunduğu törene çok sayıda Bismilli de katıldı. Ebru Yaşar ve eşi 3N Medya Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gülseven tarafından yapılan okula birçok siyasi parti lideri de çiçek ve telgraf gönderdi. Tv100'de yer alan habere göre MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir telgraf gönderirken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açılışı çiçek göndererek tebrik etti.

04-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar