Leyla ile Mecnun setinde olay! Ahmet Mümtaz Taylan sette kriz çıkardı

Leyla ile Mecnun setinde olay! Ahmet Mümtaz Taylan sette kriz çıkardı
Yeniden çekilmeye başlanan Leyla ile Mecnun dizisinde olaylar bitmiyor. İddiaya göre Ahmet Mümtaz Taylan sette kriz çıkardı ve çalışanlara zor anlar yaşattı.

Leyla ile Mecnun bir dönemin fenomen yapımları arasındaydı. Exxen Platformu'nda yayınlanmak üzere yeniden çekilmeye başlanan Leyla ile Mecnun setinde olaylar bitmiyor. Ünlü oyuncular Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan dizinin ana karakterlerinden ikisini canlandırıyor. İki usta oyuncunun 9 yıldır küs olduğu Leyla ile Mecnun setinden gelen ilk haberler arasındaydı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın set çalışanlarından edindiği bilgilere göre Leyla ile Mecnun setinde Ahmet Mümtaz Taylan kaynaklı yeni krizler yaşanıyor.

Leyla ile Mecnun oyuncuları arasında 9 yıllık küskünlük

Fenomen dizi Leyla ile Mecnun yoğun istek üzerine yeniden çekilmeye başlandı. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen dijital platformunda yayınlanan Leyla ile Mecnun büyük ölçüde eski kadrosuyla çekiliyor. Sevilen dizinin iki sevilen karakterini canlandıran Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan arasında 9 yıllık bir küskünlük olduğu ortaya çıkmıştı. Tecrübeli iki ismin bir araya gelmemesi için senaryo ekibinin özel çaba harcadığı ve beraber sahne yazmadığı da iddia ediliyordu. Yaşanan tatsızlıktan tüm oyuncular ve set ekibinin de etkilendiği belirtiliyordu. Bu kez Ahmet Mümtaz Taylan hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

Ahmet Mümtaz Taylan prodüksiyon çalışanını azarladı

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sette çalışanlara sürekli sorun çıkardığı belirtiliyor. Habere göre Cengiz Bozkurt'la aynı sahnede olmamak şartıyla yeni bölüm çekimlerini kabul eden Ahmet Mümtaz Taylan, bu kez sette yönetmenin yüzüne telefon fırlattı. Öte yandan kendisini farklı bir yoldan sete götüren prodüksiyon çalışanını ağlama seviyesine getirinceye kadar azarladığı da son gelen haberler arasında. Yaşanan sorunların ardından yönetmen Onur Ünlü'nün de çok sinirlendiği ve yapım sorumlusunun Taylan'ı konuşmak için karavana davet ettiği öğrenildi. Yapılan konuşmanın Taylan'ın açık kalan mikrofonu sebebiyle tüm ekip tarafından duyulması ise olayı farklı bir boyuta taşıdı.

Ahmet Mümtaz Taylan Leyla ile Mecnun kadrosundan ayrılacak mı?

Ahmet Mümtaz Taylan'a sorumlu İsmail İçen, Taylan nedeniyle set çalışanlarının kovulamayacağını ve kimsenin işten çıkarılmayacağını iletti. Oyuncular Ali Atay ve Serkan Keskin'in de yaşanan sorunları dile getirmesiyle durum Exxen yönetimine bildirildi. Fakat Exxen yönetimi, seyirciye Leyla İle Mecnun dizisinin tam kadroyla yeniden çekileceğini lanse ettikleri için Ahmet Mümtaz Taylan'ın diziden ayrılmasına sıcak bakmadı. Ahmet Mümtaz Taylan'la ilgili Leyla ile Mecnun setinde yaşanan sorunların nasıl çözüleceği ise merak konusu…

19-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar