Lezzet Akademisi programı ne zaman başlıyor? Yarışmaya nasıl başvuru yapılır

Lezzet Akademisi programı ne zaman başlıyor? Yarışmaya nasıl başvuru yapılır
Ekranların yeni yemek yarışması olmaya hazırlanan program Lezzet Akademisi ne zaman başlayacak? Programa asıl başvuru yapılır?

Show TV'nin yeni yarışma programı Lezzet Akademisi, genç aşçıları televizyon ekranlarına taşıyor. Alanlarında eğitim almış 6 şef adayıyla birlikte geleneksel Türk yemeklerini izleyiciyle buluşturacak olan rekabet dolu program 10 Şubat Pazar günü saat 16:15'te başlayacak. Yapımcılığını BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) üstleniyor jüri koltuğunda ise; Şef Aylin Yazıcıoğlu, Şef İsmet Saz, Şef Danilo Zanna gibi ünlü isimler oturuyor. Berfin Erdoğan'ın yarışmacı koçluğu yapacağı programı Sedef İybar sunacak. 

Konuk jürileriyle ekranlara renk katacak olan yemek yarışmasına ilk bölümün yayınlanacağı pazar günü Ezgi Mola konuk olacak. Yeni yemek yarışmasının fragmanı geçtiğimiz gün yayınlanmış olup oyuncu Ezgi Mola, jüri ekibi, sunucusu ve koçuyla eğlenceli karelere tanıklık ettirmiştir. Daha önce yayınlanan tanıtımlarda Demet Akbağ, Ahmet Mümtaz Taylan, Gupse Özay, Gonca Vuslateri gibi televizyon yıldızlarına rastladığımız yarışma programında ilerleyen bölümlerde bu sanatçıların konuk olacağı tahmin ediliyor.

Peki genç aşçıların yeni umudu Lezzet Akademisine nasıl başvuru yapılıyor?

Show TV kanalına ait internet sitesine girip başvuru formunu doldurarak kendinizi televiyon ekranlarında Türk geleneksel mutfağını temsil ederken bulabilirsiniz.

Başvuru formunu için; https://www.showtv.com.tr/basvuru/lezzet-akademisi tıklayınız.

Bu ve bunun gibi yemek programıyla Türk halkının gastronomiye ve profesyonel mutfağa olan ilgisi pekişiyor. Yıllardır süregelen yöresel tatların bazen farklı yorumlarına bazen ise püf noktalarına değiniliyor. Show TV ve BKM'nin işbirliğiyle gerçekleşecek olan projeye başarılar diliyoruz ve ilk bölümünü heyecanla bekliyoruz.

05-02-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar