Macaristan - Fransa maçı canlı izle

Macaristan - Fransa maçı canlı izle
Macaristan - Fransa maçı canlı izle: Macaristan ile Fransa arasındaki mücadeleyi full HD ve kesintisiz olarak izlemek için detaylar.

Macaristan - Fransa maçı canlı izle: Euro 2020 F Grubu'nda Macaristan ile Fransa karşı karşıya gelecek. Son dünya şampiyonu Fransa'nın Almanya galibiyeti sonrasında karşılaşacağı Macaristan, son ana kadar berabere giden maçta ard arda gelen gollerle Portekiz'e mağlup olmuştu. Turnuvanın en zorlu grubuna düşme talihsizliğini yaşayan Macaristan, Fransa karşısında önemli bir sınav verecek. Macaristan ile Fransa arasındaki mücadele gruptaki dengeler açısından fazlasıyla önem taşıyor. Bu önemli mücadeleyi izlemek isteyen izleyiciler hangi adres üzerinden izleyebileceğini merak ediyor. Macaristan - Fransa maçı TRT 1'den ekrana gelecek. TRT 1 kanalının canlı yayının canlitv.biz adresi üzerinden izleyebilirsiniz. Macaristan - Fransa maçını kesintisiz ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Macaristan - Fransa maçı canlı izle

Macaristan ile Fransa, Euro 2020 F Grubu ikinci maçında karşı karşıya geliyor. Turnuvadaki favori ülkelerden biri olan Macaristan, karşılaşmalarını Yeni Ferenc Puskas Stadyumu'nda oynuyor. Bugün oynanacak mücadele de Macaristan'ın Budapeşte şehrinde oynanacak. Macaristan - Fransa maçı 16:00'da başlayacak ve mücadele TRT 1 ve TRT 4K'dan ekrana gelecek. Mücadeleyi internet üzerinden izlemek isteyenlerin sayısı bir hayli fazla. Herkes karşılaşmayı hangi adresten izleyebileceklerini internette araştırıyorlar. Macaristan ile Fransa arasındaki karşılaşmayı bu sayfa üzerinden izleyebilirsiniz. Macaristan - Fransa maçını kesintisiz ve full HD olarak izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Macaristan - Fransa maçı ilk 11'ler

Macaristan ilk 11: Gulacsi, Botka, Orban, Attila Szalai, Nagy, Nego, Kleinheisler, Schaer, Fiola, Adam Szalai, Sallai.

Fransa ilk 11: Lloris, Pavard, Varane, Kimpembe, Digne, Pogba, Kante, Rabiot, Griezmann, Benzema, Mbappe.

Macaristan ile Fransa arasındaki mücadele heyecanla bekleniyor. İlk maçında Almanya ile karşı karşıya gelen Fransa, karşılaşmayı rakibin kendi kalesine attığı golle 1-0 kazanmayı başardı. Macaristan ise Portekiz ile karşı karşıya geldi. 84 dakika boyunca 0-0 devam eden karşılaşma 84. dakikada Guerreiro, 87 ve 90+2. dakikada Ronaldo'nun golleri mücadeleyi 3-0 Portekiz lehine tayin etti. Macaristan, gruptaki her maçında olduğu gibi Portekiz karşısında da oldukça önemli sürprize imza atmak istiyor.

19-06-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar