Mahkum’un Fırat’ı Onur Tuna Rol Aldığı Benden Ne Olur? Filmini Anlattı

Mahkum’un Fırat’ı Onur Tuna Rol Aldığı Benden Ne Olur? Filmini Anlattı
14 Ocak’ta vizyona girecek Benden Ne Olur Filminin başrol oyuncusu ünlü isim Onur Tuna filmi ve canlandırdığı karakteri anlattı.

Fox Tv ekranlarında yayın hayatına yeni başlayan Mahkum Dizisinde Savcı Fırat Bulut karakterine hayat veren bu rolüyle herkesin büyük takdirini kazanan balarılı oyuncu Onur Tuna 14 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak olan ve başrolünde yer aldığı Benden Ne Olur adlı filminin heyecanını yaşıyor. Başarılı oyuncu yaz aylarında çekilen ve haftaya vizyona girecek filminin hikayesini ve canlandırdığı karakteri anlattı. Filmde güzel oyuncu Hazal Kaya’nın canlandırdığı Sertab Bal’ın kalbini çalacak Soner Güler’i canlandıracak olan Onur Tuna birbirinden eğlenceli ve aşk dolu ve komik maceralarla sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Onur Tuna Soner Güler’i Anlattı

14 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak olan ve yönetmenliğini Murat Şenöy’ün yaptığı Benden Ne Olur? Adlı filmde rol alan başarılı oyuncu Onur Tuna filmde canlandırdığı karakteri anlattı. Onur Tuna canlandırdığı Soner Güler karakteri için “bu rol özgür ve tatlı bir kadının günümüz dünyasındaki yolculuğunun duraklarından biri benim için. Doğru zamanlarda birbirlerine ayna olmuş iki deli insan var. Soner, Sertab’ın hikayesindeki önemli pasörlerden biri. Soner tatlı bir adam bence herkes gibi hataları var. Mesleği oyunculuk. Alışkanlıkları ve popüler bir dünyası var. Bu yüzden biraz sıkışmış biri ama Sertab ona farklı ve iyi geliyor” ifadelerini kulandı. Onur Tuna filmin gününüz dünyasına nokta atışları yapan yönerini anlatırken “hikayenin çatışmaları günümüze çok yakın. Hepimizin günümüz şartlarında birçok kez duyup yaşadığı ikilemleri klişelerden uzak bir şekilde anlatıyor. Mucizelerden ziyade gerçekler üzerinde kurulmuş bir aşk hikayesi. Onun dışında seyirci çok güzel bir kitap uyarlaması ve işini seven oyuncular bulacak filmde” ifadelerini kullandı.

Filmde Rol Alan Oyuncular Kimler?

Benden Ne Olur? Adlı film 14 ocak’ta vizyona girecek. Bir aşk, komedi ve macera filmi olan benden ne Olur’da birçok oyuncu yer alıyor. Bunlar arasında, Onur Tuna, Hazal kaya, Enis arıkan, Elçin Afacan, Cem belevi, Tarık Papuçcuoğlu, Nur Fettahoğlu ve Selin şekerci yer alıyor. Tanıtımları ve fragmanları seyirci tarafından ilgiyle karşılanan Benden Ne Olur’da Onur Tuna yine her zamanki gibi üst düzey bir oyunculuk performansı sergiliyor.

06-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar