Tolga Sayışman’ı Yeni Filmi ‘Aynasız’da Tanıyamayacaksınız!

Tolga Sayışman’ı Yeni Filmi ‘Aynasız’da Tanıyamayacaksınız!
Tolgahan Sayışman, Aynasız sinema filmi için hazırlanıyor. Efehan ve Haluk adında iki ayrı karaktere hayat verecek Sayışman, 40 kilo şişmanlatılmış hali ile görenleri şaşırttı.

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu ‘Aynasız’ adlı sinema filmi için geri dönüyor. Hem yapımcılığını hem oyunculuğunu üstlendiği filmin çekimlerinde kilolu haliyle dikkat çeken Tolgahan Sayışman, 55 dakika süren özel bir hazırlıkla kilolu ve sakallı biri haline dönüştürüldü. Özel teknikle 40 kilo şişmanlatılan Sayışman’ı görenler tanımakta güçlük çekti.

Fit Tolgahan Gitti. 40 Kilo Şişmanlatılmış Tolgahan Geldi

Tolgahan Sayışman'ın başrol oynadığı polisiye komedi türündeki 'Aynasız' adlı film 18 Şubat'ta vizyonda.

Tolgahan Sayışman, sahip olduğu yapım şirketi olan Han Medya’nın yapımını üstlendiği Aynasız filmi için kolları sıvadı. Hem yapımcılığını hem oyunculuğunu üstlendiği filmin, Antalya ve İstanbul'da çekimi gerçekleşti. Aynasız filminde rol alan Tolgahan Sayışman filmde iki farklı karaktere hayat verecek. Tolgahan Sayışman'a Aynasız filminde Erdal Özyağcılar, Algı Eke, Sarp Bokurt,  Öznur Serçeler, Serdar Burak Şanal, Mehmet Bozdoğan, Çağla Boz, Aslıhan Karalar ve Sera Tokdemir gibi güçlü oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Daha önce Fit görüntüsü ile gündem olan Tolgahan Sayışman'ın yeni projesindeki tarzı sosyal medyayı salladı. Özel tekniklerle hazırlanmış yeni tarzı ile Recep İvedik’e benzetilen Sayışman, polisiye komedi türündeki Aynasız filminde ki Haluk karakteri için şişmanlatıldı ve sakallı hale getirildi.

Efehan ve Haluk adında iki ayrı karaktere hayat verecek Sayışman, karakterler için kılıktan kılığa girdi. Çekimlerin devamlılığı sırasında çıplak olması gereken sahnelerde de oyuncu özel bir teknikle aynı kilolu haline büründürüldü. Canlandırdığı karakterlerden Efehan gerçekte de oğlunun adı, Haluk ise, gerçekte ünlü oyuncunun babasının adı olması da senaristlerin planladığı hoş bir sürpriz olmuş.
 

Aynasız 18 Şubat’ta Sinemalarda !

Bir süredir ekranlarda olmayan Tolgahan Sayışman bu dönemi ailesiyle geçirdi. 2017 yılında Los Angeles'te dünya evine giren Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, 2019 yılında oğulları Efehan'ı kucaklarına almıştı. Çift, 8 Haziran'da kızları Alina'nın dünyaya gelmesi ile birlikte ikinci kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı. Uzun süredir ailesiyle zaman geçiren Tolgahan Sayışman yeni filmi ile kamera karşısına geçti. ‘Aynasız’ filmi ile 18 Şubat’ta sinemaseverler ile buluşmak üzere gün sayıyor.

 

06-01-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar