Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Prestij Meselesi’ Filmine 2 Flaş İsim

Mahsun Kırmızıgül’ün ‘Prestij Meselesi’ Filmine 2 Flaş İsim
Fantezi müzik sanatçısı Mahsun Kırmızıgül’ün Prestij Müzik ile çalıştığı dönemleri sinema perdesine aktaracağı ‘Prestij Meselesi’ filmine 2 önemli oyuncu dahil oldu. İşte o isimler

Mahsun Kırmııgül’ün 20’li yaşlarının anlatıldığı Prestij Müzikle çalıştığı dönemleri yaşadıklarını beyaz perdeye aktarılacak bir film geliyor. Prestij Meselesi adlı filmin oyuncu seçleri devam ediyor. Filme 2 flaş isim daha dahil oldu. Prestij Meselesi filminin ayrıntıları da hayranları ve sinemaseverler tarafından merak ediliyor. 69 Diyarbakır doğumlu Mahsun Kırmızıgül, gerçek adı ile Abdullah Bazencir 22 çocuklu Zaza bir ailede dünyaya gelmiş, ardından ailesinin geçimi için küçük yaşta birçok işte çalışmış ardından 1981 yılında müzik çalışmalarına başladı. Hilmi Topaloğlu ve Mustafa Topaloğlu’nun kurdukları Prestij Müzik ile anlaştı ve 5 yıl içinde müzik sektöründe zirveye taşındı. Ayrıca müzikal anlamda birçok sanatçıya bestelerini verdi. Ayrıca besteleri ve müzik yönetmenliğinde çalıştı. O dönemdeki çıkardığı albümlerle müzik piyasasını alt üst etti birçok ödüle layık görüldü. 1998 yılında çıkardığı ‘Yıkılmadım’ Albümü 2 milyon 500 bin adet, 2000 yılında ‘Yoruldum’ Albümü ile 900 bin adet sattı. 1994 yılında Prestij Müzik şirketinin 3. Ortağı olarak Mahsun Kırmızıgül’ün dahil oldu. Prestij Müzik’teki başarılı yıllarının geçtiği Mahsun Kırmızıgül’ün 20’li yaşlarının anlatıldığı o dönemin konu edileceği Prestij Meselesi filmine 2 önemli isim dahil oldu. İşte o isimler…

Mahsun Kırmızıgül’lü ‘Prestij Meselesi’ Filmi Kadrosuna ‘Erdal Özyağcılar’ ve ‘Erkan Petekkaya’ Dahil Oldu

Mahsun Kırmızıgül’ün başrolünde konu edileceği ‘Prestij Meselesi’ filmine 2 yeni isim katıldı. Son dönemde birçok projede adı geçen yıldızı iyice parlayan isim Erkan Petekkaya ve şu sıralar TRT1’in sevilen dizisi Balkan Ninisi’nde rol alan Erdal Özyağcıların dahil oldu. Prestij Meselesi filminde, Erkan Petekkaya’nın oynayacağı isim açıklanmazken, Erdal Özyağcılar usta televizyoncu Serpil Akıllıoğlu’na hayat verecek.


‘Pestij Meselesi’ filminin ilk duyurulan oyuncusu, Mahsun Kırmızıgül’ü canlandıracak isim olmuştu. Filmde Mahsun Kırmızıgül’ü ölen abisinin adını verdiği 29 yaşındaki bekar oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak. 20’li yaşlarını Mahmut Kırmızıgül oynarken, ileriki yaşlarını Mahsun Kırmızıgül kendi canlandıracak. Filmde Özcan Deniz, Haluk Levent’in gençliğine hayat verecek oyuncuların seçimleri hala sürüyor.

Oyuncu seçmeleri hala devam eden Mahsun Kırmızıgül’ün yeni filmi Prestij Meselesi’ni, Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un çekeceği duyuruldu. Mahsun Kırmızıgül’ün ise filmin hem yapımcılığını, hem yönetmenliğini hem de senaristliğini üstleneceği ‘Prestij Meselesi’ filminin cast direktörlüğünü Gülden Avşaroğlu üstleniyor.



Türkücü, Arbesk fantezi sanatçısı olaran adını duyuran Mahsun Kırmızıgül, yıllar içerisinde müzisyen ve besteci kimliği dışında oyuncu, yapımcı, yönetmen ve senarist olarak da yıldızlaştı. Daha önce ‘Güneşi Gördüm’, ‘Beyaz Melek’, ‘New York’ta 5 Minare’, ‘Mucize’ gibi çok sayıda gişe rekortmeni filme imza atan Kırmızıgül yine çok iddialı bir filme imza atmaya hazırlanıyor. Bundan sonraki kariyer yolculuğuna müzik ile sinemayı bir arada yürütmeye karar verem Mahsun Kırmızıgül 16 yıl aradan sonra müziğe geri döndü.

Prestij Meselesi Filminin Konusu; 1990 yıllara damgasını vuran Prestij Müzik firmasını ve müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ve filmde canlandırılacak Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün 20’li yaşları ve nasıl ünlü olduklarının yolculuğu anlatılacak.

Prestij Meselesi Filmi Vizyon Tarihi Ne Zaman?  

1990’lı yıllara damgasını vuran başta Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz, Alişan, Seda Sayan, Haluk Levent, Gülşen, Ayhan Aşan gibi birçok önemli ismin yıldızlaştığı o yıllar ve içinde bulunduğu Productions ve müzik şirketi Prestij Müzik firmasının başarılı dönemlerinin anlatılacağı ‘Prestij Meselesi’ filminin çekimleri Eylül ayında başlayacak, film ise 2023 yılında vizyona girecek.

Mahsun Kırmızıgül, dijital platformanların yaygınlaşmasına rağmen, batma noktasına gelen sinema salonlarında filmi yayınlamak ve sektöre can suyu olma konusunda ısrarcı. Önümüzdeki yılın en iddialı projesi ‘Prestij Meselesi’ filmi gibi görünüyor.

 

21-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar