Prestij Meselesi Hangi Platformda Yayınlanacak?

Prestij Meselesi Hangi Platformda Yayınlanacak?
Bu sezonun en çok merak edilen filmlerinden olan ve deprem dolayısıyla iki kez vizyona giren Prestij Meselesi Prime Video’da yayınlanacak.

Geçtiğimiz sezonun en çok merak edilen ve üzerinde konuşulan sinema filmlerinden olan Prestij Meselesi sinemalarda seyirci karşısına çıkmış ancak beklenen gişenin altında kalarak hayal kırıklığı yaratan filmler arasına girmişti. İlk önce 4 Şubat depremi sırasında vizyonda olan ancak deprem sebebiyle yapımcının kararıyla vizyondan çekilen film daha sonra bir kez daha vizyona girmiş ve bu da filmin heyecanını ve albenisini tüketmişti. Bu sebeplerle vizyonda aradığını bulamayan filmin hangi platformda yayınlanacağı filmi izlemeyen seyirciyi meraklandırıyordu. Boyut Film tarafından hazırlanan ve Mahsun Kırmızıgül’ün hem yazıp hem de yönettiği Prestij Meselesi’nin yayınlanacağı platform belli oldu. Film 13 Ekim tarihinde Prime Video’da seyirciyle buluşacak.

Prestij Meselesi Prime Video

Boyut Film tarafından hazırlanan ve senaryosunu Mahsun Kırmızıgül’ün kaleme aldığı yönetmen koltuğunda yine Mahsun Kırmızıgül’ün oturduğu Prestij Meselesi sinema salonlarının ardından şimdi de dijital platformda seyirci karşısına çıkacak. Deprem dolayısıyla vizyona iki kez giren ve ne yazık ki umduğunu bulamayan filmin dijital medyada yayınlanacağı platform Video Prime oldu. Filmi merak eden ve izlemek isteyen seyircinin heyecanla beklediği bu haber filmi bekleyenleri sevindirdi. 13 Ekim tarihinde Prime Video’da gösterilmeye başlayacak olan film, bir döneme mührünü vuran Prestij Müzik’in kuruluşunu ve bu müzik şirketinden albüm yapan şarkıcıların hayatını ele alıyor. Özellikle 1990’lı yıllardan itibaren müzik sektöründe tam anlamıyla bir fırtına gibi esen Prestij Müzik’in ilk zamanlar ne denli zorluklarla kurulduğunu, Hilmi Topaloğlu’nun mücadelesini, Prestij Müzik sanatçıları olan Mahsun Kızrmızıgül, Haluk Levent ve Özcan Deniz üzerinden anlatan film, dram ve komedi türünde ele alındı. Mahsun Kırmızıgül’ün hem yazıp hem de yönettiği filmde adı geçen şarkıcıları genç oyuncular canlandırdı.

Prestij Meselesi Oyuncuları

Boyut Film tarafından hazırlanan Prestij Meselesi Filminde birbirinden ünlü oyuncuların yanı sıra pek çok genç isim yer aldı. Filmde yer alan isimler arasında

-          Engin Hepileri

-          Eser Yenenler

-          Aslıhan Güner

-          Biran Damla Yılmaz

-          Şebnem Bozoklu

-          Melisa Döngel

-          Mahmut Kırmızıgül

-          Onur Gözeten

-          Ali Erkin

-          Ece Yaşar ve

-          Ali Sürmeli yer alıyor. Prestij Meslesi 13 Ekim’de Prime Video’da yayınlanacak.

03-10-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar