Mahzun Kırmızıgül'den Sert Sözler: Allah Belanızı Versin

Mahzun Kırmızıgül'den Sert Sözler: Allah Belanızı Versin
Ünlü şarkıcı, oyuncu ve yönetmen Mahzun Kırmızıgül ülkemizin yaşadığı son deprem felaketinin ardından deprem bölgesinde çalışmalarına devam ediyor.

Türk müzik sektörünün sevilen isimlerinden olan ve son yıllarda oyunculuk ve yönetmenlikte daha fazla öne çıkan ünlü isim Mahzun Kırmızıgül ülkemizde yaşanan son depremlerin ardından ilk günden itibaren deprem bölgesinde canla başla çalışan isimlerin başında geliyor. Deprem bölgesinde afetten etkilenen bütün illerde Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap derneği ile ortak bir şekilde çalışan Mahzun Kırmızıgül zaman zaman sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duygularını dile getirmiş ve yaşanan felaketin boyutlarını paylaşmıştı. Yardımseverleri yardım etmeye davet eden ve bu yardımları da bölgede elinden geldiğince depremzedelere ulaştırmaya çalışan ünlü isim bu süreçte ayrıca vizyona yeni giren ve sinemaseverlerin uzun süredir beklediği Prestij Meselesi Filmini de yayından çekmişti. Oyuncu son olarak yine deprem bölgesinden bir paylaşımda bulundu ve bu sefer zehir zemberek sözlerle bazı kesimlere yüklendi.

Allah Belanızı Versin!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük deprem ve son olarak Hatay merkezli yaşanan depremlerle ülkemiz büyük bir felaket yaşarken ülke tek yürek olarak depremzedelere elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor. Ancak zaman zaman bu durumdan faydalanmak isteyenlerde oluyor. Depremin ilk gününden itibaren bölgede depremzedelere yardım etmeye çalışan Mahzun Kırmızıgül bu fırsatçılara sert sözlerle yüklendi. Mahzun Kırmızıgül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “insanlarımız tek yürek olup yardımlaşırken bazı gözü doymaz fırsatçılar depremzedeleri kazıklamaktan utanmıyorlar. Asansör ve yük taşıyıcıları 5 kat, ev sahipleri kiraları 3 kat arttırmış durumda. Depremzedelerimizin şu an ortak feryadını iletiyorum. Allah belanızı versin” ifadelerini kullandı.

Uğur Aslan’da Sert Konuşmuştu

Deprem dolayısıyla bir başka ünlü isim olan ve depremde yakınlarını kaybeden ünlü oyuncu Uğur Aslan’da geçtiğimiz gün bir paylaşım yaparak bölgede yaşananlara değinmiş ve o da zehir zemberek sözler kullanmıştı. Uğur Aslan ifadelerinde “cenazelerimizin üzerinde tepinmeyin” derken yardım severlere de yardımlarını sessiz yapmalarını depremzedelerin kalplerini kırmamalarını belirtmişti. Bölgede yaşanan depremler sonrası özellikle depremzedeler üzerinden fayda sağlamak isteyenler ev kiralarını ve bazı malzemelerin fiyatlarını aşırı artırırken ayrıca bölgede yağmalamalar ve hırsızlıklar da yaşanmıştı. Mahzun Kırmızıgül ve Uğur Aslan’ın benzer paylaşımları bu konudan mustarip olanlar tarafından yoğun şekilde paylaşıldı ve beğenildi.

25-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar