Maria ile Mustafa 5. bölüm izle!

Maria ile Mustafa 5. bölüm izle!
ATV'nin pazar yıldızı Maria ile Mustafa yeni bölümü ile bu akşam sizlerle. Maria ileve Mustafa 5. Bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

 Maria ile Mustafa 5. Bölüm izle! Başrollerini Hilmicem İntepe ve Jessica May'in paylaştığı NTC Medya tarafından yapılan, Atv'nin iddialı dizisi bu akşam yeni bölüm ile seyircisi ile buluşuyor. Kısa sürede izleyenlerin gönlüne taht kuran ve yayınlandığı 4 bölümde yüksek reyting getiren Maria ile Mustafa Faruk Teber yönetiminde Birol Elgingöz tarafından kaleme alınarak her pazar seyirciye ulaşıyor. iki kadın ve bir adam arasında geçen yıpratıcı ve bir okadar da tutkulu aşk hikayesi Maria ile Mustafa 5. Bölüm ile bu akşam Atv'de. Maria ile Mustafa Son bölüm ful izlemek için detaylar haberimizde!

MARİA İLE MUSTAFA 5. BÖLÜM İZLE!

Sezona iddialı bir giriş yaparak Atv ekranlarında 4 bölümdür yayınlanan Maria ile Mustafa dizisi çekimleri Kapadokya bölgesinin içerisinde bulunan Ürgüp'de devam etmektedir. Hilmi Cem İntepe, Jessica May, Tamer Levent, Rahmi Dilliğil, Alpay Atalan ve Ezgi Çelik gibi başarılı oyuncuları bünyesinde barındıran dizide, babasının mirasını almak için Kolombiyadan Türkiye'ye gelir. Ürgüp'de babasının arazileri için uğraşırken Mustafa ile karşılaşır ve iki genç birbirine aşık olur. Fakat Şöyle bir sorun vardır ki, Mustafa zaten Gonca ile evlidir ve Maria'da Mustafa'dan hamiledir. İşler karmakarışık bir hal aldığında Maria Mustafa ve Gonca aşk üçgeni facia ile sonuçlanmak üzeredir.

MARİA İLE MUSTAFA SON BÖLÜM İZLE!

Bu akşam 5. bölümü yayınlanacak olan Maria ile Mustafa dizisinde İşler karışır. Senin çocuğunu doğurmak istiyorum diyen Gonca Mustafa'nın Maria ile yaşamasını hazmedemez. Gözlerinin önünde yaşanan bu aşk Haşmet Yalçınoğlu'nunda bardağındaki son damlayı taşırmıştır. Kızının geldiği durumun farkına varan Haşmet Yalçınoğlu Maria'yı ortadan kaldırmak için planlar yapar. Bir yandan da Gonca gözlerinin önünde erirken Kudret Candemir'de dayanamaz ve Maria'nın kapısnı çalar. Oğlundan vazgeçemeyeceğini şerefi söz konusu olduğunu açıklayacakken Kalbi tutar ve bu olaya Mustafa şahit olur. 

Öte yandan Maria ile Mustafa doğacak çocuklarının refahı için Ürgüpten kaybolmak için yola çıkarlar. Fakat bu yolculuktaonları bekleyen  kötü bir sürpriz vardır. Gonca Mustafa'nın ona davranışlarını ve bebeği sindiremez. Canına kıymaya karar verir. Son anda Nadire onu ölümün eşiğinden kurtarır. Candemir konağı bu olaylar ile sarsılırken Galip almak için türlü numaralar yaptığı Maria'nın babasına ait arazileri sonunda elde eder. Ancak bu araziler için ödemesi gereken bedel biraz ağırdır. Hilmicem İntepe ve Jesicca May'in başrollerinde yeraldığı Maria ile Mustafa 5. Bölüm ile 4 ekim Pazar akşamı saat 20:00'de ATV'de. Maria ile Mustafa son bölüm izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklamayı unutmayın. . .

İyi Seyirler. . . 

04-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar