Maria ve Mustafa Dizisinin Kadın Yıldızı Belli Oldu!

Maria ve Mustafa Dizisinin Kadın Yıldızı Belli Oldu!
Atv'de yayınlanacak olan ve NTC Medya tarafından hazırlanan Maria ve Mustafa adlı dizinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Dizinin Kadın Başrolünde Jessica May rol alacak!

Daha önce hazırlıklarına başlanılan ancak bir süre için hazırlıklarına ara verilen ve Atv için hazırlanan Maria ve Mustafa adlı dizi için hazırlıklar yeniden yoğunlaştırıldı. 2020 yılında yayına girecek diziler listesinde yer alan ve NTC Medya tarafından hazırlanan dizinin yönetmenliğini usta yönetmen Faruk teber üstlenirken senaryosu ise Mahinur Ergun tarafından kaleme alınacak. Son yılların favori mekanlarından Kapadokya’da çekilecek dizinin hazırlıkları sürerken cast çalışmaları da hızlı başladı. Daha önce Tamer Levent’in dizide rol alacağı açıklanmıştı. Son olarak ise bir sürpriz gerçekleşti ve dizinin kadın başrol oyuncusu için Brezilyalı güzel Jessica May ile anlaşıldığı duyuruldu. İşte haberin detayları!

Bir Yabancı Güzel Maria’yı Oynayacak!

NTC Medya tarafından hazırlıklarına uzun zaman önce başlanılan ancak bir süre ara verilen Maria ve Mustafa adlı dizi için hazırlıklar yeniden hızlandırıldı. Kapadokya’da çekilecek ve bir aşk hikayesini konu alacak dizi için cast çalışmaları da başlamış durumda. Modern bir aşk hikayesini konu alacak ve bir Türk ile yabancı bir kadının arasında yaşanacak aşkı ele alacak dizinin oyuncularından Tamer levent daha önceden duyurulmuştu. Son olarak ise dizinin kadın başrol oyuncusu ve Maria karakterini canlandıracak oyuncuyla anlaşıldığı açıklandı. Dizide Maria karakteriyle seyirci karşısına çıkacak oyuncunun daha önce üç sezon boyunca Yeni gelin adlı dizide de rol alan Brezilyalı oyuncu ve model Jessica May olduğu açıklandı. Kulisleri bir anda hareketlendiren bu gelişme sonrasında dizinin heyecanla beklenmeye başladığı açıklandı. Yeni Gelin adlı dizide oldukça başarılı bir performans ortaya koyan Jessica May’in Maria karakteriyle de başarılı olacağı değerlendiriliyor.

Brezilyalı Güzel Jessica May Kimdir?

Atv ekranlarında yayınlanacak ve NTC Medya tarafından hazırlanacak modern bir aşkın ele alınacağı Maria ve Mustafa adlı dizide Maria karakterine hayat verecek olan Jessica May, 5 Aralık 1983 yılında Brezilya’da dünyaya gelmiştir. Asıl mesleği modellik olan güzel oyuncu Türkiye’de modellik yapmaya gelmiş ancak burada kendisine teklif edilen Yeni Gelin adlı dizideki Bella karakteri için evet diyerek oyunculuk dünyasına adım atmıştır. Yeni Gelin dizisinde Bella karakteriyle üç sezon boyunca seyircinin kalbinde taht kuran oyuncu fotoğrafçı Hüseyin Kara ile evlenmiştir. 2019 yılında Dert Bende adlı filmde de rol alan Jessica May 2019 Altın palmiye Ödüllerinde En İyi Komedi Dizi Oyuncusu ödülüne layık görülmüştür. Kitap okumayı ve ata binmeyi seven oyuncu aynı zamanda köpeklere karşıda yoğun bir sevgi beslemektedir.

16-02-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar