Cem Yılmaz Yunanistandan Ev Satın Aldı?

Cem Yılmaz Yunanistandan Ev Satın Aldı?
Ünlü Şovmen Cem Yılmaz Serenay sarıka için Yunanistan'dan ev mi satın aldı. Ünlü şovmenin ayrıca beş yıl oturma izni aldığı da iddia edildi! detaylar haberimizde!

Son zamanların en çok konuşulan birlikteliklerinden biri oldu Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya. İkili henüz üç aydır birlikte olmalarına rağmen birlikteliklerini kabul etmeyince magazin basını ve sosyal medya da hemen hemen her gün çiftin aşkları gündemde yer aldı. Hal böyle olunca da ikilinin durumları, kaçama ve kovalamacaya dönüştü. Bir kare fotoğraf çok şey anlatacak ve magazin basını kendini bir kez daha ispat edecek ve haklılığı ortaya çıkacaktı. Öyle de oldu. Uzun süren kaçma kovalamacanın delili Türkiye’de ispatlanmadı ama komşu Yunanistan’da çekilen bir kare fotoğraf ikilinin direnişinin sonu oldu. Ardından da peş peşe bombalar geldi. İşte detaylar!

Cem Yılmaz Yunanistan’dan Ev Satın Aldı!

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya ikilisinin resimlerinin Yunanistan’da fotoğraflarının çekilmesinin ve ikilinin aşkının artık ispatlanmasından sonra şimdi de başka bir bomba patladı. Ünlü şovmen Cem Yılmaz’ın Yunanistan’da ev aldığı ve burada Serenay Sarıkaya ile birlikte kalacakları iddia edildi. Ünlü Şovmenin arkadaşı Ozan Güven’de çok daha önce Yunanistan’ın başkenti Atina’dan ev satın almıştı. Ünlü şovmenin de arkadaşı gibi Yunanistan’dan ev satın alması bir anda acaba sorularını gündeme getirdi. Serenay Sarıkaya geçtiğimiz günlerde Yunanistan dönüşü Cem Yılmaz ile olan ilişkilerini “her şey gördüğünüz gibi” ifadeleriyle adeta itiraf etmişti. Cem Yılmaz’ın ev satın almasının arkasında ne olduğu ise henüz bilinmiyor.

Komşudan Cem Yılmaz’a 5 Yıl Oturma İzni!

Cem Yılmaz’ın Yunanistan’da ev satın almasının ardından sorular peş peşe gelmeye başladı. Ünlü şovmenin neden Yunanistan’dan ev aldığı soruları gündeme düşerken oyuncu ve şovmen bu konuda bir açıklama yapmadı. Arkadaşı Ozan Güven’in de ev sahibi olduğu Yunanistan’dan en düşük 250 bin EURO’luk mülk sahibi olma karşılığında oturma izni verilebiliyor. Ünlü Şovmen Cem Yılmaz’ın da Yunanistan’dan mülk satın alma karşılığında Yunanistan’dan 5 yıllık oturma izni aldığı da iddia edildi. Ünlü şovmenin bütün bu yatırımları neden yaptığı ve özellikle de neden Yunanistan’da yaptığı ise merak konusu oldu. Yakın zamanda bununla ilgili bir açıklama yapılıp yapılmayacağı ise bilinmiyor. Gelişmeler olduğu takdirde canlitv.com adresinden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

15-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar