Marsilya - Galatasaray maçı canlı izle

Marsilya - Galatasaray maçı canlı izle
Marsilya - Galatasaray maçı canlı izle: Marsilya ile Galatasaray arasındaki mücadeleyi full HD ve kesintisiz izlemek için detaylar.

Marsilya - Galatasaray maçı canlı izle: UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray, Fransız ekibi Marsilya ile karşı karşıya geliyor. Herkes tarafından heyecanla beklenen mücadeleyi izlemek isteyen izleyiciler internette hangi adres üzerinden izleyebileceklerini merak ediyor. Bu önemli mücadeleyi bu sayfa üzerinden oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz. Marsilya - Galatasaray maçını full HD ve kesintisiz olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

Marsilya - Galatasaray maçı canlı izle

Marsilya ile Galatasaray arasındaki mücadele TSİ 22:00'da başlayacak. Futbolseverler bu mücadeleyi hangi adres üzerinden izleyebileceğini fazlasıyla merak ediyor. Marsilya - Galatasaray maçı Exxen'den canlı olarak ekrana gelecek. Siz de bu maçı izlemek için sayfadaki bağlantıya tıklayın.

Marsilya - Galatasaray maçı ilk 11'ler

Marsilya ilk 11: Pau Lopez, Pol Lirola, Alvaro Gonzalez, William Saliba, Luan Peres, Matteo Guendouzi, Papa Gueye, Cengiz Ünder, Amine Harit, Aliou Dieng, Dimitri Payet.

Galatasaray ilk 11: Fernando Muslera, Sacha Boey, Marcao, Victor Nelsson, Patrick van Aanholt, Berkan Kutlu, Taylan Antalyalı, Olimpiu Morutan, Alexandu Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Galatasaray, D Grubu'ndaki ikinci maçına çıkacak. Sarı-kırmızılı ekip Marsilya ile karşı karşıya geliyor. Oldukça zorlu bir grupta mücadele eden temsilcimiz Serie A'ya iyi bir başlangıç yapan Lazio karşısında 1-0 galip gelmeyi başardı. Avrupa'daki bu beklenmedik galibiyetin ardından Galatasaray'ın hedefi Ligue 1'in formda ekibi Marsilya karşısında iyi bir sonuç almak. Ligde son dönemde başarısız sonuçlar alan Galatasaray, Göztepe karşısında 2-1 kazanarak kötü gidişata son verdi. Fatih Terim'in öğrencileri moralle geldiği Marsilya'da tanıdık bir sima karşısına da çıkacak. Türk Milli futbolcu Cengiz Ünder, takımının en önemli silahlarından biri olarak göze çarpıyor. Maçtan önce Fatih Terim, Cengiz Ünder'e dikkat etmeleri gerektiğinin altını çizdi. Cengiz Ünder de milli takımda kendisine ilk kez forma veren hoca olmasından dolayı Fatih Terim'in kendisi için çok önemli bir yeri olduğunu ifade etti. Galatasaray'ın Marsilya ile deplasmanda oynayacağı maçta Avrupa için lisansı çıkarılmayan 5 oyuncusu dışında herhangi bir eksiği bulunmuyor.

30-09-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar