Okan Bayülgen'den fenomenlere ağır hakaret!

Okan Bayülgen'den fenomenlere ağır hakaret!
Gündüz kuşağı sunucularında Buket Aydın'ın programına katılan ünlü şovmen Okan Bayülgen, sadece sosyal medya fenomenlerini değil sanatçıları da eleştiri yağmuruna tuttu.

Ünlü oyuncu ve sunuc Okan Bayülgen fenomenleri hedef aldı. Hepsi zavallı, diyerek internet fenomenlerini kızdıran Okan Bayülgen kimleri hedef aldı? Tartışmalı çıkışlarıyla tanınan Okan Bayülgen'in hedefinde kimler var ve o kitleye neden hakaret etti? Fenomenleri suçlayan Bayülgen'in açıklamaları haberimizde. Şimdi detaylar

Okan Bayülgen'den fenomenlere ağır hakaret!

Gündüz kuşağı sunucularında Buket Aydın'ın programına katılan ünlü şovmen Okan Bayülgen, sosyal medya fenomenlerini eleştiri yağmuruna tuttu. Sert bir biçimde fenomenleri suçlayan hatta hızını alamayarak ağır hkarette bulunan Okan Bayülgen'in açıklamaları sosyal medyaya bomba gibi düştü.  

Hepsi çöp, para kazanmaya çalışan zavallılar!

Buket Aydın yeni başladığı Haber Global'deki programı Tarafını Seç'in ilk bölüm konuğu Okan Bayülgen oldu. Ünkü oyuncu ve sunucuOkan Bayülgen, fenomenleri hedef aldığı açıklamasına "Influencer'ların hepsi çöp para kazanmaya çalışan zavallılar. Tanıdığımız sevdiğimiz sanatçıların da bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor." diyerek herkesi şok etti.

Sanatçıların yapması utanç duygusu uyandırıyor

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Tarafını Seç programının ilk konuğu ünlü şovmen Okan Bayülgen oldu. Buket Aydın'ın sorularını samimi bir dille yanıtlayan Okan Bayülgen, sosyal medya fenomenleri için sert sözler söyledi. Sadece sossyal medya fenomenlerini değil sosyal medyayı aktif kullanan sanatçılara da ağır sözlerle yüklenen ünlü şovmen söyledikleriyle tüm sanat camiasını şok etti.

İşte o sözler: "Onları çöpe atıyorum hepsini ben hepsi çöp. Para kazanmaya çalışan zavallılar hepsi. Hiç bir şey olmaz onlardan. Onlar bazı aplikasyonlar geçerliliğini koruduğu sürece bir şeyler yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen kişiler o kadar. Tanıdığımız sevdiğimiz sanatçıların da bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor. İnsanlar neden sanatlarını yapmak yerine, Instagram üzerinden 'Bir arkadaşım gönderdi sürüyorum bu kremi, yumuşacık oluyorum' diye konuşup üç beş kuruşlara tenezzül ederler anlamıyorum. Çok çirkin bir şey bu. Instagram ve TikTok dünyasındaki bu yüksek ahlaksızlık, bu uygulamalarla beraber yok olacak. Tıpkı Vine fenomenleri gibi bu fenomenler de yok olacak."

01-10-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar