Marvel'den İki Yeni Avengers Filmi Daha!

Marvil'den İki Yeni Avengers Filmi Daha!
Sinema severlerin heyecanla seyrettiği ve gişelerde büyük rekorlar kıran Marvel Avengers filmleri 2025’te iki filmle vizyonda yer alacak.

Çizgi Romanların sinema versiyonu olan fanbtastik ve bilim kurgu filmler hemen her zaman büyük bir izleyici kitlesi bulabiliyor. Amerika’nın San Diego şehrinde düzenlenen Comic-Con bu senede her zaman ki gibi büyük bir ilgiyle karşılandı. Son bir iki yıldır pandemi sebebiyle düzenlemeyen Comic-Con fuarı sinema ve televizyon dünyasından da büyük kitleleri kendine çekmeyi başarıyor. Fuar pandemiden sonra ilk kez bu sene yeniden düzenlendi ve meraklılarını kendisine çekerken aynı zamanda heyecan verici duyurularla da bir anda ilgi odağı oldu. Comic-con’da panel düzenleyen şirketlerden biri olan Mervel yaptığı açıklama ve bilgilendirmelerle büyük ilgi çekerken yeni projelerini de görücüye çıkardı. Şirketin özelikle Avengers filmleriyle ilgili duyurduğu sürpriz tüm Avengers hayranlarını heyecanlandırdı.

2025 Yılında İki Avengers Filmi Birden Geliyor

San Diago şehrinde düzenlenen Comic-Corn fuarında katılan şirletlerden biri olan Mervel yeni projelerini duyurdu. Fuarda açıklama yapan Mervel yetkilileri Mervel Sinematik Evreni’nin 5. Fazını oluşturacak film ve dizileri duyurdu. Marvel’in duyurduğu 5. Faz film ve diziler arasında Black Panther: Wakanda Forever, She-Hulk: Attorney at Law, Guardians of the Galaxy Vol 3ve Ant – Man and hte Wasp: Quantumania gibi merakla beklenen filmlerin tanıtımları yayınlandı ve büyük ilgi gördü. Buna ilave olarak şirket merakla beklenen Avengers filmleriyle ilgili de duyu yaptı ve seyirciye büyük bir sürpriz yaptı. Şirket Avengers filmlerinden iki taneyi 2025 yılında vizyona sokacağını duyurdu.

2025 yılında İki Film Geliyor

San Diago şehrinde düzenlenen Comic-Corn fuarına katılan Marvel gelecek sezonlara ilişkin planlarını duyurdu. Özellikle şirketin duyurduğu Avengers filmleri büyük heyecan uyandırdı. 2025 yılında iki adet Avengers filmini sinema severlerle buluşturacak olan Marvel büyük heyecan yarattı. 2025 yılında yayınlanacak olan ilk Avengers Filmi olan Avengers: The Kang Dynasty 2 Mayıs 2025 yılında sinemaseverlerle buluşurken serinin ikinci filmi olacak Avengers: Secret Wars ise 7 Kasım 2025 yılında vizyona girecek. 2025 yılında vizyona girecek iki filmde daha şimdiden meraklılarını heyecanlandırırken filmlerde her zamanki heyecan ve sonuna kadar mücadele sinema severleri her an heyecanlandıracak ve yine efsane yapımlar arasına girecek.

27-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler