Tv 8'den İddialı Dizi: Tuzak Eylül’de Başlıyor?

Tv 8'den İddialı Dizi: Tuzak Eylül’de Başlıyor?
Yeni yayın dönemine hazırlanan Tv 8’den rakiplerine korku salacak iddialı bir dizi geliyor. Tuzak adlı dizide Talat Bulut ve Akın Akınözü yer alacak.

Televizyon kanalları son günlerde yoğun olarak Eylül yayın dönemi için düşündükleri veya planladıkları dizileri seyirciye duyurmaya başladı. Şimdiden seyircinin belleğinde bir yer edinebilmek için dizilerin adları ve oyuncuları magazin basını, sosyal medya ve internet haber sitelerinde duyurulmaya ve şimdiden pr’ları yapılmaya başlandı. Dizi konusunda az ve öz çalışan Tv 8’de yeni yayın döneminde seyirciyle buluşturacağı dizinin hazırlıklarına başladığını duyurdu. Kanalın sahibi Acun Ilıcalı’nın ilk medya şirketi olan Acun Medya tarafından projelendirilecek Tuzak adlı dizinin cast çalışmaları başladı. Ünlü senarist Eylem Canpolat’ın kaleminden çıkacak Tuzak adlı dizinin yönetmen koltuğunda ise Aytaç Çiçek oturacak. Ayrıca dizide yer alacak ve sektöre bomba gibi düşen iki oyuncunun ismi de belli oldu.

İki Dev İsim Aynı Dizide

Yeni yayın dönemine iddialı bir projeyle girmek isteyen Tv 8 iddialı bir projeyi duyurdu. Acun Medya tarafından hazırlanacak ve şimdilik adı Tuzak olarak belirlenen yeni haftalık dizi için çalışmalara başlayan Acun Medya dizide yer alacak ana castı oluşturmak için harekete geçti ve iki bomba oyuncuyla el sıkıştı. Ünlü gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizide ünlü isimler Talat Bulut ve Akın Akınözü yer alacak. Cast çalışmaları başlayan dizinin ağustos ayında sete çıkması bekleniyor. Öbür taraftan dizide Talat Bulut Aslan adında güçlü bir iş adamına hayat verirken Akın Akınözü’nün ise Ozan adında bir avukatı canlandıracağı öğrenildi.

Mahkum’da Fırtınalar Estirdi

Tv 8’in Tuzak adlı projesine evet diyen ünlü isim Talat Bulut geçtiğimiz sezon konuk oyuncu olarak dahil olduğu ve adeta nefesleri kesen Mahkum adlı dizide Senyör karakterine hayat vermiş ve seyirciyi adeta nefessiz bırakmıştı. Rol aldığı bölümlerde adeta oyunculuğun nasıl olması gerektiğinin ipuçlarını veren Talat Bulut’un bu yeni projede nasıl bir karakterle ve performansla seyirci karşısına çıkacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Öte yandan daha önce yer aldığı projelerle ilgili görüşlerini açıklayan ve Tuzak adlı dizide Avukat Ozan karakterine hayat verecek genç ve başarılı Akın Akınözü “role bir şey katacağıma inanırsam ve heyecan duyarsam kabul ederim” ifadelerini kullanmıştı.

28-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar