Masal Çiçeği dizisinin ilk oyuncusu belli oldu

Masal Çiçeği dizisinin ilk oyuncusu belli oldu
Yakında Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Masal Çiçeği dizisi hakkında yeni bilgiler gelmeye başladı. Masal Çiçeği konusu ve oyuncu kadrosu yazımızda.

T Company, yeni dizisi Masal Çiçeği için çalışmaları hızlandırdı. En geç Şubat 2019’da ekranlara gelmesi planlanan dizi için Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Dizinin yapımcı koltuğunda Asmalı Konak gibi dizilerden imzası bulunan Bülent Turgut yer alacak.

Yeni sezonda dizilerden yana yüzü gülmeyen Kanal D’de yayınlanacak yeni dizi için oyuncu ve cast çalışmaları devam ederken dizide yer alacak bazı isimler de belli olmaya başladı.

Masal Çiçeği dizisi oyuncu kadrosu

Vatanım Sensin, Kardeşim Benim 2, Bir Deli Rüzgar gibi dizi ve filmlerde kendini göstermeyi başaran genç oyuncu Pınar Deniz’in Masal Çiçeği dizisinde başrol oynayacağı söylentiler arasındaydı. Dizinin yapımcısı Bülent Turgut iddialar hakkında şu sözleri söyledi;

"Ben Pınar Deniz’i son dönemlerde çok fazla ekranlarda gördüm; bir sezonda iki farklı dizinin ve en çok izlenen bir sinema filminin başrolünde olması beni rahatsız eder; sonuçta bal yiyen baldan usanır. Pınar Deniz güzel ve yetenekli ama yüzünü eskitmemesi de lazım."

Uğur Yücel Masal Çiçeği dizisinde!

Dizi hakkında gelişmeler gündeme yeni yeni gelmeye başlarken, dizide rol alması kesinleşen ilk isim usta oyuncu Uğur Yücel oldu. Başarılı oyuncu son olarak Star tv ekranlarında Nefes Nefese dizisinde başrol, Kanal D ekranlarında yayınlanan Muhteşem İkili dizisinde de konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Masal Çiçeği konusu

Dizinin senaryosu Filinta ve Oyunbozan dizilerinde imzası bulunan Altuğ Küçük tarafından yazılıyor. Oyuncu ve cast çalışmaları devam eden dizi hakkında şuan elimize ulaşan bilgiler bununla sınırlı. Masal Çiçeği dizisi hakkında yeni bilgiler geldikçe sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Takipte kalın.

22-11-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar