Seksenler (Nebahat ) Özlem Özkan Kaya Kimdir?

Seksenler (Nebahat ) Özlem Özkan Kaya Kimdir?
TRT 1 ekranlarında yayın hayatına devam eden Seksenler dizisinin ekibine dahil olan Nebahat merak edilen oyuncular arasında yerini aldı. Özlem Özkan Kaya kimdir?

TRT 1 ekranlarında seksenli yılların konu alındığı ve belli bir izleyici kitlesine sahip olan Seksenler dizisine yeni isim katıldı. Diziye katılan isim Özlem Özkan Kaya kimdir?

Seksenler dizisinin Yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven'in yönettiği dizi kadrosuna Özlem Özkan Kaya' da katıldı. Ekibe yeni katılan oyuncu dışında Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık, Zeynep Demirel ve Çiğdem Tunç gibi başarılı isimlerde yer alıyor.

Özlem Özkan Kaya Kimdir?

Özlem Özkan Kaya Seksenler dizisinde yer alan Faruk Sofuoğlu'nun hayat verdiği kasap Bahtiyar'ın eşi Nebahat olarak izleyenlerinin karşısına çıkacak.  Adana Devlet Tiyatrosu, Ankara Sanat Tiyatrosu, Konya Devlet Tiyatrosun’da oyunculuk kariyerine devam eden Özlem Özkan Kaya şimdi ekranlarda seyirci karşısına çıkıyor olacak. Ah-u Zelha, Düşmanla Sevişenler, Fadik Kız, İbişin Rüyası, Kadın Sığınağı, Murtaza, Oyun Nasıl Oynanmalı, Özel Hayatlar, Yarınlara Geç Kalmadan, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz isimli oyunlarda rol almıştı.

10 Sezondur Yayın Hayatına Devam Ediyor

Hafta içi her gün saat 16.30 da yeni bölümleri ile yayın hayatına devam eden yapım günlük dizi olarak sevenleri ile buluşuyor. Mint Motion Pictures'ın yapımını üstlendiği, 24 Ocak 2012 tarihinde TRT 1'de yayın hayatına başlayan romantik, komedi ve nostalji türünde bir dizi olarak ekranlarda yerini alıyor.

Dizi 10 Haziran 2014 tarihinde 111. bölümü ile 3. sezon finalinin ardından bir ay sonra Ramazan Özel bölümleri ile 11 bölüm devam edip 2 Eylül 2014 tarihinde yayınlanan 123. bölümü ile 4. sezona başlamıştır. Seksenler birinci ve üçüncü sezon arasında salı günleri yayınlanmaktaydı fakat dördüncü sezonda perşembe gününe alınmıştı.

TRT 1 ekranlarında yerini almaya devam eden Seksen’ lerin Dizisi 6. sezonunda 27 Mayıs 2017 tarihinde yayımlanan 228. Bölüm ile final yaparak sona erdi. 2 yıl aradan sonra 11 Ekim 2019 tarihinde ekrana gelen 229. bölümden itibaren hafta içi her gün yeni bölümleriyle yayımlanmaya başladı. İş lütfen sezon günlük olarak yayınlanan dizi 9. sezon sonunda yaz aylarında haftalık olarak yayınlanırken  sezon sonu tekrar günlük diziye dönerek yayın hayatına devam etti.

 

12-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar