Şarkılar Bizi Söyler Yeni Bölüm Bu Hafta Var mı?

Şarkılar Bizi Söyler Yeni Bölüm Bu Hafta Var mı?
Kanal D ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler 8 Ocak Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek mi? işte cevabı!

Yılbaşı arası nedeniyle televizyon ekranlarında tüm yayın akışı değişti. Pek çok yapım yeni bölümleriyle ekranlarda yer almadı. Seyirciler sevdikleri ve takip ettikleri yapımların yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ederek kanalların internet sitelerinde yada haber sitelerinde araştırma yapmaya başladılar. Pek çok dizi en az bir hafta ara verirken bazı programlarda yayınlarına ara verdi ve ekranlarda yer almadı. Bu yapımlardan biri olan ve Kanal D ekranlarında cumartesi akşamları seyirciyle buluşan müzik eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler’de yeni bölümüyle ekranlarda yer almayacak. Program yılbaşı nedeniyle 8 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanması planlanan yeni bölümüyle ekranlarda yer almayacak. Bunun yerine programın yayın saatinde yine programın daha önce yayınlanmış bölümü seyirciyle buluşacak. Kanal ekranlarında yayınlanan yapımların yeni bölümlerinin hafta başından itibaren ekranlarda yerini alması bekleniyor.

Şarkılar Bizi Söyler 8 Ocak Cumartesi Var mı?

Kanal D ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan ve Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunduğu ve aynı zamanda şarkılarıyla katkıda bulunduğu müzik programı Şarkılar Bizi Söyler bu hafta 8 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanmayacak. Programın yeni bölümünün yılbaşı arası nedeniyle seyirciyle buluşmayacağı öğrenildi. Her hafta en az bir konuk alan ve seyirciye keyifli anlar yaşatan programın yeni bölümünün ise bir sonraki hafta 15 Ocak akşamı ekranlarda olacağı öğrenildi. Üç ünlü ismin birlikte hazırladıkları ve her hafta nostaljik bir programı seyirciye sundukları Şarkılar Bizi Söyler televizyon ekranlarında prime time yayın kuşağında yayınlanan ender programlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Her ne kadar reytinglerde istenilen noktada olmasa da program ekran yolculuğuna devam ediyor.

8 Ocak Cumartesi Kanal D Yayın Akışı

Yılbaşı arasın nedeniyle pek çok yapımın yeni bölümleri ekranlarda yer almıyor. Kanal D’de dizi ve sevilen programlarının yeni bölümleri yerine tekrar bölümleriyle seyirci karşısına çıkıyor. Kanal 8 Ocak Cumartesi akşamı Prime Time kuşağında tekrar yayınları seyircinin beğenisine sunuyor.

Kanal D 8 Ocak yayın Akışı

18:45 Kanal D Ana Haber Hafta Sonu

20:00 Şarkılar Bizi Söyler (Tekrar Bölüm)

00:45 Hızlı ve Ateşli: Ölüm Yarışı

07-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar