Master Chef Murat Özdemir yine olay çıkardı

Master Chef Murat Özdemir yine olay çıkardı
Katıldığı MasterChef  yarışmasından disiplinsizlik nedeniyle kovulan, acısını  evinde beslediği papağana eziyet ederek çıkarmaya çalışan Murat Özdemir yoğun tepki almıştı.

Katıldığı MasterChef programında çıkardığı olaylarla programdan kovulan Murat Özdemir bir türlü durdurulamıyor. Daha önce olay çıkardığı aynı yerde ortalığı birbine katan ve gazetecilerle polise sataşan ünlü yarışmacı bir kez daha gözaltına alındı. Şimdi detaylar

Master Chef Murat Özdemir yine olay çıkardı

Agresif tavırlarıyla meşhur olan MasterChef Murat Özdemir bir kez daha gündem oldu. Daha 1 ay önce sosyal medyadan yaptığı canlı yayınla ülkemizin iki güzide kurumu jandarma ve polise hakaret eden Murat Özdemir, tutuklanacağınıanlayınca polislere para teklif etmişti. Hakkındaki adli işlem süren MasterChef Murat Özdemir, bir kez daha ortalığı karıştırdı.  Park edilmemesi gereken yere hiç umursamadan aracını bırakan ve kendisini nazikçe uyaran polislere hakaret eden Murat Özdemir gözaltına alındı. Bununla yetinmeyen Özdemiri olayu görünteleyen gazetecilere ağır sözlerle hakaret etti. Polislere sataşan ve sosyal medyadan yayın yapan Özdemir, son çare olarak gözaltına alındı.

MasterChef Murat Özdemir bir türlü durdurulamıyor

Bolu aynı rezaleti bir kez daha yaşadı. 1 ay önce PTT Caddesinde aracını kaldırım üzerine park eden ve kendisine müdahale eden emniyet güçlerine cebinden çıkardığı paralarla utanmadan rüşvet teklif eden Murat Özdemir bir kez daha bir kez daha rezalet çıkardı. Tv8 kanalındaki yarışmadan diskalifiye edilmesiyle tanınan Murat Özdemir, kasıtlı olarak aynı yere minibüsünü park etti. Kendisini nazikçe uyaran polislerle tartıştı. Mesleği gereği işini yaparak olayı görüntüleyen gazetecilere saldıran ve çıkardığı rezaleti sosyal medyadan yayın yapan Murat Özdemir gözaltına alındı. 

Papana eziyet etmişti

Katıldığı MasterChef  yarışmasından disiplinsizlik nedeniyle kovulan, acısını  evinde beslediği papağana eziyet ederek çıkarmaya çalışan Murat Özdemir yoğun tepki almıştı. 31 Ağustos'ta, aracını kaldırım üzerine park ederek hem vatandaşı hem de esnafıkendine düşman edinen hatta kensisine ceza kesen polislere cebinden çıkardığı paralarla rüşvet teklif eden Murat özdemir bardağı taşırdı. Aradan bir ay geçtikten sonra aynı yere kendisine ait minibüsü park ederek olay çıkardı. Olay yerine gelen polis ekiplerine sataşan ve cep telefonuyla sosyal medyadan da canlı yayın yapan Murat Özdemir, polislere dönerek, "Bizim paramız çok, bırakın ceza kessinler” diyerek efelendi. Polisin uyarılarına rağmen canlı yayını sürdüren Murat Özdemir ile arkadaşı gözaltına alındı. Daha önce de gözaltına alınan Özdemir, 'maske takmamak'tan idari, 'alkollü araç kullanmak'tan ve 'trafik güvenliğini tehlikeye sokmak'tan da hakkında işlem uygulanıp, serbest bırakılmıştı.Olaya tepki gösteren vatandaşlar, adı geçen şahsın Bolu'dan uzaklaştırılmasını ve akıl hastanesine yatırılmasını dile getiren yorumlar yaptı.

30-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar