MasterChef 10. bölüm izle

MasterChef 10. bölüm izle
MasterChef 10. bölüm izle! TV8'den ekrana gelen MasterChef Türkiye'nin 26 Temmuz Pazar akşamı yayınlanan 10. bölümünü izlemek için detaylar.

MasterChef Türkiye 10. bölüm izle; TV8'in ekrana taşıdığı ve Acun Medya imzası taşıyan MasterChef Türkiye, 26 Temmuz Pazar günü saat 20:00'da 10. bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliği yaptığı MasterChef Türkiye'de eleme turları tüm hızıyla sürüyor. Milyonlarca izleyici tarafından heyecanla takip edilen yarışma programının her bölümü nefesleri kesmeye devam ediyor. Yeni bölümde de 3'lü düelloları izleyeceğiz. Yarışmanın tutkunları MasterChef Türkiye yarışmasının yeni bölümünü internet üzerinden nasıl izleyebileceğini araştırıyor. İlgilye izlenenen MasterChef Türkiye'nin 10. bölümü internet üzerinden oldukça basit bir şekilde izlenebiliyor. MasterChef Türkiye 10. bölüm HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli.

MasterChef Türkiye 10. bölüm izle

MasterChef Türkiye yarışması haftanın her günü saat 20:00'da ekrana gelmeye devam ediyor. TV8 ekranlarının izleyiciyle buluşturduğu MasterChef Türkiye yarışması reyting sıralamalarının zirvesinden inmiyor. Herkes yarışma programının yeni bölümlerini merak ve heyecan içerisinde bekliyor. MasterChef Türkiye 10. bölüm internet üzerinden oldukça kolay bir şekilde izlenebiliyor. Yarışmanın yeni bölümünü televizyon yayınıyla aynı anda izlemek için TV8'in internet sitesindeki canlı yayın sayfasına gidebilirsiniz. Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak ilgili sayfaya doğrudan gidebilirsiniz. Öte yandan yeni bölüm sona erince yarışmayı kaçıran izleyiciler bir hayli üzülüyor ve uzun bir süre beklemek zorunda kalıyor. MasterChef Türkiye'nin 10. bölümünü sona erdikten hemen sonra tek parça ve HD olarak izlemek için de yukarıda görmüş olduğunuz bağlantıya tıklayın. Ekranların sevilen yarışma programında eleme heyecan devam edecek ve en sonunda 16 yarışmacı, yarışmanın devamlı yarışmacılar olmaya hak kazanacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE İZLE

MasterChef Türkiye 10. bölümde neler yaşanacak?

Bu akşam ekrana gelecek MasterChef Türkiye bölümünde 3'lü düellolar devam edecek. Adını 16 yarışmacı arasına yazdırmak isteyen yarışmacılar kendilerine verilen 1 saat içerisinde şeflere sunmak üzere yemek yapmaya çalışacaklar. Her düellodan bir isim üst tura yükselme fırsatı yakalayacak. Jüri üyelerinin karşısına çıkan yarışmacılardaki gerginlik göze çarpıyor. Yarışmacılara oldukça sert bir tutum takınan şefler son 16'ya kalacak yarışmacıları seçiyor. 

26-07-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler