MasterChef 13. Bölüm İzle!

MasterChef 13. Bölüm İzle!
MasterChef 13. Bölüm İzle; 29 Temmuz Çarşamba 13. Bölümüyle ekrana gelen MasterChef Türkiye’nin 13. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

MasterChef 13. Bölüm İzle; Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyelini üstlendi ve üç sezondur yayınlanan MasterChef Türkiye Çarşamba akşamı saat 20.00’da Tv 8’de ekranlara geliyor. Başladığı günden beri seyircinin heyecanla takip ettiği ve özellikle bu sezon başlamasının dört gözle beklendiği ve 100 bin adayın başvurduğu efsane yarışma programı MasterChef Türkiye 2020 üçlü elemeleriyle adeta nefesleri kesiyor. Yarışmacıların bir üst tura yükselebilmek için şeflerin kendilerine verdiği menüyü pişirmelerinin gerektiği ve bunun için yarıştıkları iki adayın elenmesi gereken turda heyecan ve merak adeta tavan yapıyor. Tv 8 ekranlarının heyecanla seyredilen yarışma programının 13. Bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

MASTERCHEF TÜRKİYE 2020 SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Tv 8 ekranlarının son üç sezondur yayınlanan ve artık seyircinin heyecanla beklediği yarışmalardan olan MasterChef Türkiye 2020’de heyecan fırtınası bir an bile hız kesmiyor. Üçlü finallerin devam ettiği yarışmada bir üst tura çıkak isteyen yarışmacılar adeta hem kendileri, hem de rakipleriyle yarışmak zorunda kalıyor. Verilen sürede kendilerinden istenen yemekleri yapmakla görevli olan MasterChef Türkiye adayları elenmemek ve bir üst tura adlarını yazdırabilmek için canlarını dişlerine takıyorlar. Bu akşam yayınlanacak 13. Bölümde yine adeta nefesleri kesiyor ve mutfakta bıçak seslerine jüri üyelerinin uyarıları ve yarışmacıların terleri karışıyor.

MasterChef Türkiye 2020 13. Bölümde Neler Oluyor?

Bir üst tura çıkmak isteyen ve üçlü finallere kalan adayların sırayla yarıştığı ve üçlü olarak gerçekleşen yarışlarda en iyi, en hızlı ve en cesur şef adayı aranıyor. Birbirinden yetenekli adaylardan oluşan üçlü gruplardaki yarışmacılar rakiplerinden daha iyi olabilmek için mutfağın en hızlısı olmak zorunda kalırken aynı zamanda en az hata yapanı da olmak zorundalar. Artık üçlü elemelerin sonuna yaklaşılan turda başarılı olmak için adeta nefes almadan yarışan adaylardan kazanan bir üst tura geçerken kaybedenler evlerine dönüyor. Peki bu akşam yayınlanacak 13. Bölümde adayları nasıl yemekler bekliyor? Şefler yarışmacılara ne gibi sürprizler hazırladı? Mehmet Şef’in hışmına uğrayan yarışmacı kim ve kazananlar ve kaybedenler nasıl tepkiler verdi.

MasterChef Türkiye 2020 13. Bölümü tek parça izlemek ve yarışmayla ilgili gelişmeleri takip edebilmek için canlitv.com adresinden ayrılmayın.  

29-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar