Özcan Deniz’in yeni dizisinin yönetmeni belli oldu! İşte diziyle ilgili tüm ayrıntılar!

Özcan Deniz’in yeni dizisinin yönetmeni belli oldu! İşte diziyle ilgili tüm ayrıntılar!
Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz'in de rol aldığı yeni dizi için hazırlıklar devam ediyor. Seni Çok Bekledim isimli dizinin yönetmeni de belli oldu. İşte tüm ayrıntılar!

Şarkıcılık kariyerinden çok oyunculuk kariyeri ile ön plana çıkan Özcan Deniz'in son dönemlerde seyirciyle hangi projede buluşacağı merak ediliyordu. Covid- 19 pandemisi sebebiyle birçok yeni proje gibi Özcan Deniz'in de çalışmaları sekteye uğramış ve hayata geçirmeye çalıştığı bir yakının başından geçen gerçek hikayenin diziye uyarlamasıyla ilgili sorunlar çıkmıştı. Kral isimli proje için Atv ile anlaşma yapılmış fakat daha sonra hazırlıkları durdurulan proje rafa kaldırılmıştı. Özcan Deniz şimdi Seni Çok Bekledim isimli revize edilmiş projeyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Seni Çok Bekledim dizisinin yönetmeni kim oldu?

Star Tv'de Eylül döneminde yayına başlaması planlanan Seni Çok Bekledim isimli yeni dizi için bir yandan cast çalışmaları devam ederken diğer yandan teknik ekip kuruluyor. Özcan Deniz, İrem Helvacıoğlu, Caner Şahin ve İlhan Şen gibi isimlerin kadrosunda olacağı açıklanan yeni dizinin yönetmen koltuğunda oturacak ismi de belirlendi. Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olmayı hedefleyen Seni Çok Bekledim'i ünlü yönetmen Şahin Altuğ yönetecek. Cast ve senaryo çalışmaları devam eden Özcan Deniz'in hem yapım aşamasında hem de oyuncu olarak yer alacağı Seni Çok Bekledim, merakla bekleniyor.

Özcan Deniz'in projesi revizyona uğradı

Ünlü oyuncu Özcan Deniz Kral ismini verdiği projesinde, bir akrabasının yaşadığı olayı, Ağrı'dan gelip İstabul'da verdiği yaşam mücadelesini dizi olarak çekmek istiyordu. Kral projesinde birçok aşama katedilmiş olsa da dizinin hem senaryosu hem de genel çerçevesi birçok değişikliğe  tabi tutulmuştu. Senaryo bir dönem hikayesi olarak planlanmıştı fakat daha sonra alınan kararla dizi günümüze uyarlanmaya çalışılmıştı. Büyük değişikliklerin yaşandığı proje bir süre rafa kaldrırıldı ve şimdi raftan inen proje ismi de dahil olmak üzere farklı bir şekilde yürütülmeye çalışılıyor.

Seni Çok Bekledim Star Tv'de

Özcan Deniz'in revizyona uğrayan projesinin adı Seni Çok Bekledim oldu. Projede oyuncu seçimleri dahil olmak üzere birçok yenilik var. Diğer yandan proje için hazırlıklar da devam ediyor. İrem Helvacıoğlu, Caner Şahin ve İlhan Şen'in Özcan Deniz'e eşlik edeceği Seni Çok Bekledim Star Tv ekranlarından seyirciyle buluşacak.  

30-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar