MasterChef 50. bölüm izle

MasterChef 50. bölüm izle
MasterChef 50. bölüm izle; Bu akşam ekrana gelen MasterChef yeni bölümünü HD ve tek parça izlemek için tüm detaylar sizlerle.

MasterChef 50. bölüm izle; TV8 tarafından ekrana getirilen ve Acun Medya tarafından yapımcılığı üstlenilen yarışma programı 9 Eylül Çarşamba akşamı 50. bölüm ile izleyicileriyle buluşacak. MasterChef izleyicilerinin her bölümü ne olacak merakıyla nefeslerini tutarak takip ettiği yarışmada yeni bölüm yine yarışmacılar açısından hayati derecede öneme sahip. Haftanın sonuna doğru gittiğimiz günlerde yarışmacılar elenme korkusuyla karşı karşıya kalıyor. Yarışmada yollarına devam etmek isteyen yarışmacılar ekstra performans sergileyerek jüri üyelerine kendilerini beğendirmek zorundalar. Aksi halde yarışmadan elenme şansları artmış olacak. MasterChef'in bu akşam ekrana gelen yeni bölümünü tek parça, HD, full ve tek part şekilde izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın..

MasterChef 50. bölüm izle

Haftadaki 7 günün tamamında ekranda olan MasterChef, herkesi peşinden sürüklemeye devam ediyor. Tüm bölümleri milyonlarca kişi tarafından anbean takip ediliyor. Acun Ilıcalı yapımcılığında yayınlanan yarışmanın jüri koltuklarında Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi şefleri görmekteyiz. Birbirinden heyecanlı rekabetleri izlediğimiz yarışmada tüm yarışmacıların en büyük hedefi güzel tabaklar çıkarmak ve jüri üyelerini memnun etmek. Ancak zaman zaman yarışmacıların jüri üyelerinden sert azarlar işittiğini görüyoruz. Dün akşam ekrana gelen bir önceki bölümde de buna şahit olduk. Furkan oldukça kötü bir tabak çıkarınca Mehmet şef oldukça sert bir tepki gösterdi. Hemen ardından Furkan gözyaşlarına hakim olamadı.

Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde kırmızı ve mavi takımları yine karşı karşıya izleyeceğiz. Bu kez İtalyan mutfağından yemekler yapacaklar. Şefler tarafından takip edilen yarışmacılar, yemeği nasıl yaptıkları, yaparken mutfak kurallarına uyup uymadıkları, sunumları ve yaptıkları yemeklerin lezzetine göre değerlendirilecekler. Büyük bir heyecanın yaşanacağı MasterChef 50. bölüm bu akşam saat 20:00'da TV8'den ekrana gelecek. TV8 canlı yayınına ulaşmak için hemen yukarıda bulunan bağlantıya tıklayarak MasterChef 50. bölümü oldukça kolay bir şekilde izleyebilirsiniz.

MasterChef 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı

Duygu Acarsoy

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

Arem Yüce

09-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler