Menajerimi Ara’da sürpriz oyuncular!

Menajerimi Ara’da sürpriz oyuncular!
Menajerimi Ara her bölümde bir ünlüyü konuk oyuncu olarak ağırlıyor. 15 Eylül Salı günü yayınlanacak 4. Bölümde konuk olarak katılacak ünlü şarkıcı ve oyuncu kimler?

Oyuncuların ve onların işlerini organize eden menajerlerin ışıltılı ancak zor dünyalarını anlatan Menajerimi Ara’da sürpriz oyuncular dizi severleri heyecanlandırdı. 3 bölümdür izleyiciyi ekrana bağlayan Menajerimi Ara her bölümde bir veya birkaç ünlüyü konuk oyuncu olarak ağırlıyor. 15 Eylül Salı günü yayınlanacak Menajerimi Ara’nın 4. Bölümde konuk olarak katılacak ünlü şarkıcı ve oyuncu kimler? Şimdi detaylar

Menajerimi Ara’da sürpriz oyuncular!

Birçok dizinin organizatörlüğümü üstlenen Ay Yapım’ın Star Tv için hazırladığı iddialı projesi ‘Menajerimi Ara’ 3. Bölümdür izleyiciyi ekrana bağladı. Tanıtımı yapılan Menajerimi Ara dizisine 4. Bölümde ünlü oyuncu Melisa Şenolsun ve Edis konuk oyuncu olarak katılacak. İkilinin komik anları izleyiciyi gülümsetirken yeni bölümün hikayesi daha şimdiden merak uyandırdı.

Bir türlü anlaşamayacaklar!

Her hafta birbirinden ünlü kişileri konuk oyuncu olarak bir bölümlük oynatan Menajerimi Ara dizisi önümüzdeki hafta yayınlanacak 4. Bölümde iki meşhur ünlüyü birden ağırlayacak. Ünlü oyuncu melisa Şenolsun ve sahnelerinin tozunu atan yakışıklı şarkıcı Edis, bir dizi setinde anlaşamayan iki oyuncuyu oynayacaklar. Menajerleri Feris ve Çınar var güçleriyle ikilinin arasını düzeltmek için uğraşırken başrolü paylaşan Dicle ve Barış cephesinde bir ileri bir geri durum yaşanmaya devam ediyor. Barış’ın verdiği sözü tutamaması ve Dicle’nin en muhtaç durumdayken yanında olmaması Dicle için tam bir hayal kırıklığıdır.

Kıraç şamarı yiyor!

Edis ve Gülşen’in birlikte seslendirdiği yeni şarkısı ‘Nirvana’nın damga vurduğu Menajerimi Ara 4. Bölüme Dicle’nin menajeri Feris’in, rakip firmayla anlaşmak isteyen Kıraç’a attığı tokat olay oluyor. Gereksiz kibri yüzünden öz kızı Dicle’ye bir türlü yüz vermeyen ayrıca ofisteki arkadaşlarıyla anlaşamayan Kıraç, para ve itibar kazanma hırsı yüzünden herkesi karşısına alıyor. Hal böyle olunca krizler sarmalı EGO Ajans büyük bir kriz yaşıyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu buluşturan ve her bölüm diziye konuk olan birbirinden ünlü isimlerle dinamik bir kadro ve dopdolu bir hikaye sunan ‘Menajerimi Ara’nın yönetmenliğini Ali Bilgin üstlenirken, bu göz dolduran hikaye Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’a ait. ‘Menajerimi Ara’, her Salı akşamı saat 20.00’de Star TV’de izleyici karşısına çıkıyor

Edis Görgülü Kimdir?

1990 Londra doğumlu şarkıcı Edis, İzmir’de büyüdü. Müzik eğitimi alan şarkıcı, kariyerine oyuncu olarak başlasa da menajerinin yönlendirmesiyle müzisyenliğe geçti. 2014’te çıkış single’ı “Benim Ol”u yayımlayarak tanınan Edis, Altın Kelebek Ödülleri ile Kral Türkiye Müzik Ödülleri ile dahil olmak üzere birçok ödül töreninden En İyi Çıkış Yapan Sanatçı dalında ödüller kazandı. Sezen Aksu ve Tarkan hayranı olan Edis, Barış Manço, Britney Spears ve Justin Timberlake tarzı müzik yaparak Sting’in “Desert Rose”da yaptığı gibi, batı ve doğu müziğini birleştirmeyi hedeflemektedir.

10-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar