Alişan ve Demet Akalın'dan canlı yayında itiraf: Yalan söylüyorlar!

Alişan ve Demet Akalın'dan canlı yayında itiraf: Yalan söylüyorlar!
Sabah kuşağında izleyiciyle buluşan Demet ve Alişan’dan canlı yayında konuk itirafı geldi. “ Katılmamak için yalan söylüyorlar” diyen ünlü sunucular kimleri kastetti?

Dillerden düşmeyen şarkıları ve televizyonlarda sergiledikleri şovlarla ön planda olan ünlü şarkıcılar Alişan ve Demet Akalın'dan gelen açıklama gündemi sarstı. Sabah kuşağında izleyiciyle buluşan Demet ve Alişan’dan canlı yayında konuk itirafı geldi. “ Katılmamak için yalan söylüyorlar” diyen ünlü sunucular kimleri kastetti? Bir anda magazin dünyasına bomba gibi düşen itirafa yol açan olay nedir? Şimdi detaylar

Alişan ve Demet Akalın'dan canlı yayında itiraf: Yalan söylüyorlar!

Hafta içi her gün sabah kuşağında yayınlanan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah başlıyor izleyiciden büyük ilgi gördü. Ünlü şarkıcılar Demet Akalın ve Alişan’ın canlı performanslarına dayanan “Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' 4 haftadır Star Tv ekranlarındaki yolculuğuna doludizgin devam ediyor. Hafta içi sabah kuşağında 09.45’te canlı yayınlanan program, bir Global Medya yapımı. Hafta içi her gün yepyeni konu ve konuklarla cıvıl cıvıl sohbet tadında hem güldüren hem de bilgilendiren “Alişan ve Demet Akalın ile sabah sabah” programında ikili, müzik, ünlü konuklar, magazin gündemini belirleyen başlıkları masaya yatırıyor.

Yalan söylüyorlar!

Uzun süredir ekranlara ara veren şarkıcı Alişan, aynı mesleği yapan Demet Akalın'la yaptıkları televizyon programı ile alakalı can yakan bir itirafta bulundu. 10 Ağustos Pazartesi günü başlayan program için çağıracak konuk bulmakta zorlanan ikili çok başarılı iş yapsalar da yaşadıkları zorlukları sevenleriyle paylaştılar. Küresel salgının yaşamın her alanını tehdit ettiğini söyleyen ikili, tehlikenin geçmemesi üzerine hafta içi canlı yayınlanan programlarına konuk bulamamaktan şikâyet etti. Başarılı sunucular, Alişan ve Demet Akalın arasında geçen diyaloğu aynen veriyoruz.

Demet Akalın: Programa çağırıyoruz ama katılmamak için yalan söylüyorlar, ‘müziği bıraktık’ diyorlar.

Alişan: Müziği bıraktım diyor da bize mazeret uydurduktan bir hafta sonra şarkı çıkaran var

Demet Akalın: Geçen gün büyük bir sanatçıyı katılmayacağını bildiğim halde aradım. ‘bari çaya geleyim’ şeklinde rica ettim. Lakin ona bile olumlu cevap alamadım.

Program dopdolu gidiyor!

Hafta içi her gün sabah kuşağında yayınlanan programın bir özgün tarafı da astroloji… Astrolog Dinçer Güner gündeme dair sorulara kendi üslubunca cevap veriyor. Gelen sorular arasında o kadar ilginç olanları var ki şaşmamak mümkün değil. “Koronavirüsü ne zaman bitecek?” “Yeni dönemde ekonomi alanında hangi gelişmeler yaşanacak?” “Altın fiyatları daha ne kadar yükselecek?” “Gönül Taş bir daha evlenecek mi?” gibi uzu yıllar gündemimizi işgal eden konulara tüm içtenliğiyle cevap veren Astrolog Dinçer Güner zaman zaman güldürürken bazen de bilgilendiriyor.

08-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar