MasterChef 67. bölüm izle

MasterChef 67. bölüm izle
MasterChef 67. bölüm izle; MasterChef yeni bölüm full HD kalitesiyle ve tek parça olarak izlemek için tüm detaylar ve daha fazlası.

MasterChef 67. bölüm izle: MasterChef'de 29 Eylül Salı akşam yeni takımlarıla ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Yeni bölüm oldukça heyecanlı anlara sahne olacak. Büyük bir çekişmenin yaşanacağı yarışmanın yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak bu adresten izlemek mümkün. Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyununda yarışmacılar birbirleriyle karşılaşacak. İki takım da kendinden emin bir şekilde dokunulmazlık oyununda yarışacak. Takımlar yeni bölümde büyük bir sınav verecek. Peki günün sonunda dokunulmazlık oyununu kazanan taraf mavi takım mı yoksa kırmızı takım mı olacak? Herkesin büyük bir heyecan ile beklediği yeni bölümü full HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. Ayrıca MasterChef yarışmasıyla ilgili tüm bilgilere canlitv.com blogunda kolayca takip edebilirsiniz.

MasterChef 67. bölüm izle

MasterChef'in dün akşam ekrana gelen 66. bölümünde düello oyunu nefesleri kesmişti. Tüm yarışmacıların büyük bir hırsla yaptıkları yemeklerin sonucunda düelloyu kazanan isim Barbaros oldu. Böylece Barbaros, bu akşam ekrana gelecek olan 67. bölümde büyük bir ayrıcalık elde etti. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde takım oyunu oynanacak. 8'er yarışmacı birbirine rakip olacak. Hangi yarışmacıların birbiriyle düelloya gireceğini belirleyecek isim ise Barbaros olacak. Artık dokunulmazlık oyunları çok daha fazla önem taşıyor. Bakalım bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde hangi takımın yüzü gülecek?

Barbaros'un seçimleriyle Walison-Uğur, Emir-Özgür, Sedat-Barbaros, Duygu-Didem, Esra-Furkan, Ebru-Tanya, Ayyüce-Eray, Berker-Sefa eşleşmeleri ortaya çıktı.

MasterChef 2020 yarışmacıları

MasterChef yarışmacılarının MasterChef olmak için sürdürdükleri serüven devam ediyor. Tüm yarışmacılar sezonun en iyisi olabilmek için büyük bir mücadele ortaya koyuyorlar. Bu akşam ekrana gelecek olan düeollolu dokunulmazlık oyununda da fazlasıyla mücadeleye tanık olacağız. Pek çok isim şimdiden yarışmaya veda etti. Buna karşın yerlerine yeni isimler dahil oldu ancak bundan böyle kimse katılmayacak. İşte MasterChef'te yarışmaya devam eden MasterChef yarışmacıları. 

Serhat Doğramacı

Duygu Acarsoy

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

Walison Fonseca

Didem Devay

29-09-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler