MasterChef 68. bölüm izle

MasterChef 68. bölüm izle
MasterChef 68. bölüm izle; MasterChef yarışması 1 Ekim Perşembe akşamında 68. bölüm ile ekranda olacak. Yeni bölümün tek parça ve full HD izleme linki yazıda.

MasterChef 68. bölüm izle; Pek çok izleyicinin hayranı olduğu MasterChef, 1 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak 68. bölüm ile ekrana gelecek. Yine bir dokunulmazlık oyununda iki takımı karşı karşıya göreceğiz. Bu akşam izleyici karşısına çıkacak olan yeni bölüm, tek parça ve full HD olarak bu sayfadan izlenebilir. Yeni bölümü siz de izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklamanız yeterli. MasterChef'te heyecan giderek artıyor ve her geçen gün yarışmacılar arasındaki tansiyon yükselmeye devam ediyor. Tüm yarışmacılar elenmek istemiyor ve elenme tehlikesi yaşamamak adına dokunulmazlık oyununda takım olarak mücadele etmek zorundalar. Bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef 68. bölümde yarışmacılardan konsept menüler yapmaları istendi. 

MasterChef 68. bölüm izle

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi şeflerin jüri üyeliği yaptığı MasterChef'te bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu nefesleri kesecek. Jüri üyeleri yarışmacılardan konsept menüler çıkarmaları istenecek. Yarışmacılar kendi kafalarına göre konsept menüler seçecek ve bu menüye uygun yemekler yapacaklar. Her dokunulmazlık oyunu sonrasında bir yarışmacının eleme adayı seçildiğini görüyoruz. Peki dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak? Sonrasında ise dokunulmazlık oyunu sonrasnda kaybeden takımdan hangi yarışması eleme potasına girecek. MasterChef'in bu akşam ekrana gelecek bölümünün öncesinde iki eleme adayı belli oldu. Kırmızı takımın bireysel dokunulmazlığını kazanmayı başlayan Emir, Esra'yı eleme potasına çıkardı. Öte yandan takım içinde yapılan oylamada en çok oyu alan Duygu bir diğer eleme adayı oldu.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef, bu akşam saat 20:00'da 68. bölüm ile ekrana gelecek. Yeni bölüm yüksek reyting oranları elde edecek. Sayısı milyonları bulan kişi televizyon başında olacak. Ayrıca bir o kadar kişi de internetten yeni bölümü takip edecek. 68. bölümü milyonlarca kişi tarafından internet üzerinden izleyecek. MasterChef'in yeni bölümünü canlı olarak bu sayfadaki bağlantıya tıklayarak izleme şansına sahipsiniz. 

MasterChef 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı

Duygu Acarsoy

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

Walison Fonseca

Didem Devay

01-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler