MasterChef 69. bölüm izle

MasterChef 69. bölüm izle
MasterChef 69. bölüm izle; MasterChef bu akşam 69. bölümü ile ekranda. Yeni bölüm tek parça ve HD şeklinde bu sayfadan izlenebilir.

MasterChef 69. bölüm izle; MasterChef, bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek 69. bölüm ile izleyicilerin karşısında olacak. Yeni bölüm yine yarışmacıların mutfakta birbiriyle verdikleri savaşa sahne olacak. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'ndan oluşan şefler yine yarımacıları değerlendirecekler. Peki bu akşam ekrana gelecek 69. bölüm internet üzerinde hiçbir sıkıntı olmadan HD ve tek parça olarak izlemek nasıl mümkün olabilir. Tüm MasterChef izleyicileri için büyük bir soru işareti olan yeni bölümü aşağıda bulunan linke tıklayıp rahatça izleyebilirsiniz. 

MasterChef 69. bölüm izle

Bu akşam ekrana gelecek olan MasterChef bölümünde yarışmacılar ve jüri üyeleri Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı olan İstanbul Bahçelievler Çocuk Evleri Sitesi'ne giderek hem farkındalık yaratacaklar hem de yarışmaya devam edecekler. Bildiğiniz gibi MasterChef Türkiye'de bu sezon normal bölümlerin yanı sıra toplumu pek çok sorunu için farkındalık yaratan bölümler izledik. Bu akşam da o bölümlerden birine tanık olacağız. MasterChef'te ailelerini kaybeden ve yurtlarda kimsesiz büyüyen çocuklara adanacak bu akşamki bölümde bu çocukların koruyucu aileliğini yapan pek çok güzel kalpli insanı göreceğiz. Bu konuda halkın bilgilendirildiği bir bölüm olacak. 

Yarışmanın heyecanı da kaldığı yerden devam edecek. Haftanın finaline doğru gittiğimiz Cumartesi akşamı yarışmacıların rekabeti daha da ateşlenecek. Şeflere kendilerini göstermek ve yarışmada kalıcı olabilmek için hırsla mücadele etmek zorundalar. 

MasterChef 68. bölümde neler yaşandı?

MasterChef'in yayınlanan bir önceki bölümünde takımlar dokunulmazlık oyunu için mutfaktaki yerlerini aldılar. Kırmızı ve Mavi takımın çok istekli bir şekilde oynadığı dokunulmazlık oyununu kazanan taraf Kırmızı takım oldu. Mavi takım ise bölümün devamında takım içinde yapılan oyuna çevrildi. Oyunun ardından tabakların değerlendirilmesine geçildi. Mehmet şef gelen tabaklar karşısında hayal kırıklığına uğradı. Önüne gelen tabakları hiç beğenmeyen Mehmet şef yarışmacıları fırçaladı. Şeflerin demesiyle en az kötü tabağı çıkaran Sefa Mavi takım içinde dokunulmazlığı elde eden Sefa, Mavi takım yarışmacısını potaya yolladı. Sefa, bu hafta takım arkadaşı olan Uğur'u eleme potasına göndermeye karar verdi. Böylece bu haftanın üçüncü eleme adayı Uğur oldu. 

03-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler