MasterChef 73. bölüm izle

MasterChef 73. bölüm izle
MasterChef 73. bölüm izle; TV8 yarışması MasterChef, 7 Ekim Çarşamba yeni bölüm ile ekrana geliyor. Son bölüm tek parça ve full HD olarak sizlerle.

MasterChef 73. bölüm izle; TV8'den ekrana gelen, Acun Medya imzası taşıyan MasterChef, 7 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölüm ile ekranda olacak. Herkesin büyük merak içerisinde beklediği son bölüm, herhangi bir kesinti olmadan tek parça ve full HD kalitesiyle bu adreste bulunuyor. MasterChef'in yeni bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef 73. bölüm izle

MasterChef'in bu akşama ekrana gelecek 73. bölümünde ikinci takım oyununu oynanacak. Yarışmacılar bu kez market alışverişi yaparak içinde köklü sebzeler bulunan yaratıcı bir yemek yapacaklar. Mavi takım yarışmacıları geçtiğimiz bölümde düelloyu kazandığı için markette 3 dakika daha fazla vakit geçirme hakkına sahip olacak. Takım oyununu kazanan takım yarışmacıları bu akşam eleme potasına girme kaygısı yaşamayacak. Kaybeden takım ise dokunulmazlık oyunu oynayacak ve eleme potasına girecek yarışmacıları seçecek. Takım oyunu, dokunulmazlık oyununun oynanacağı ve eleme adayının belirleneceği MasterChef, 73. bölüm bu akşam saat 20:00'da ekrana gelecek.

MasterChef 72. bölüm özet

Esra'nın kaptanlığındaki Barbaros, Didem, Uğur, Furkan, Ayyüce, Emir ve Özgül'den oluşan mavi takım ve Ebru'nun kaptanlığındaki Eray, Serhat, Sefa, Berker, Tanya ve Walison'dan oluşan kırmızı takım, takım oyununda birbirleriyle karşılaştılar. Yarışmacıları bir döner menüsü bekliyordu. Danilo, Mehmet ve Somer Şef, iskender, pilav üstü et döner, tombik döner ve dürüm dönerden oluşan bir döner menüsü istedi. Tüm yemeklerin hazırlanması için takımlara 1 saat 15 dakikalı bir süre verildi. Kırmızı takımın döneri daha çok beğenildi. Buna karşın bunu yaptıkları yemeklere yansıtamadılar. Mavi takımın iskender, pilav üstü et döner ve dürüm döner daha çok beğenilirken, kırmızı takım yalnızca tombik ekmek dönerini jüri üyelerine beğendirebildi. Böylece takım oyununu kazanan taraf mavi takım oldu. Böylece kırmızı takım yarışmacılar kendilerini birden ateş hattında buldular. Kırmızı takım yarışmacıları kaybettikleri takım oyunu sonrasında dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlık oyununda sebze tartar yapıldı. En iyi sebze tartarı yapan ve dokunulmazlığı kazanan yarışmacı Sefa oldu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında kırmızı takımdan hangi isimlerin eleme potasına gireceği belirlendi. Günün dokunulmazı Sefa, Serhat'ı eleme adayı olarak belirledi. İkinci eleme adayı için takım oylaması yapıldı. Takım oylamasıyla Walison eleme adayı olarak belirlendi. 

07-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler