Atv dizisi Maraşlı kadrosu belli oldu hangi ünlü oyuncular var?

Atv dizisi Maraşlı kadrosu belli oldu hangi ünlü oyuncular var?
Kahramanmaraş'ta dünyaya gelen ve hayali olan polislik mesleğini yapan Maraşlı’nın hayatı Firuze isimli genç bir kadınla tanışınca değişir.

atv’nin sezona damga vurması beklenen Maraşlı dizisinin cast çalışmaları tamamlandı. Oyuncu kadrosu tamamlanan Maraşlı dizisini bekleyen dizi severler merak ediyor, Maraşlı dizisinde hangi ünlü oyuncular var? Alina Boz ve Burak Deniz’i aynı karede buluşturan Maraşlı dizisinin konusu nedir? Şimdi detaylar

Atv dizisi Maraşlı kadrosu belli oldu hangi ünlü oyuncular var?

Birçok başarılı diziye ev sahipliği yapan atv yeni yapıma hazırlanıyor. Bu sezon popüler olmaya başlayan koruma temalı dizilerden biri olacak olan Maraşlı dizisinin başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz yer alıyor.

Maralı dizisi konusu nedir?

Kahramanmaraş'ta dünyaya gelen ve hayali olan polislik mesleğini yapan Maraşlı’nın hayatı Firuze isimli genç bir kadınla tanışınca değişir. Maraşlı başındaki belalarla mücadele ederken korumalığını yaptığı genç kadına da aşık olur.

İşte Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosu...

Son zamanlarda yükselen trend olan koruma ve koruduğu kişiye aşık olma temasını işleyen dizilere bir yenisi ekleniyor. Burak Deniz ile Alina Boz'un başrollerini paylaşacakları Maraşlı dizisini Tims&B ortaklığı koordine ederken yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı oturuyor. 15 Ekim'de sete çıkacak olan Maraşlı dizisini Ethem Özışık yazıyor. Mahur ‘u korumakla görevli Maraşlı karakterini Burak Deniz canlandırırken Alina Boz da Mahur karakterine hayat verecek. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisine Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer, Melis İşiten, Ahmet Varlı, Abdül Süsler, Neslihan Acar ve Cemil Büyükdöğerli eşlik edecek. Keyifli seyirler

Alina Boz Kimdir?

1998 Moskova doğumlu oyuncunun annesi Rus, babası Türk’tür. Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde okuyan Alina, küçük yaşlardan itibaren televizyon dünyasında boy gösterdi. Cesur Hemşire isimli diziyle oyunculuk kariyerine başlayan Boz, Paramparça dizisindeki Hazal karakteriyle tanınmaya başladı.

Rol aldığı yapımlar:

2018 – Elimi Bırakma (TV Dizisi)

2018 – Vatanım Sensin  (TV Dizisi)

2017 – Sevdanın Bahçesi (TV Dizisi)

2017 – Bölük (Sinema Filmi)

2016 – Kaçma Birader (Sinema Filmi)

2014 – Paramparça  (TV Dizisi)

2013 – Cesur Hemşire (TV Dizisi)

Burak Deniz Kimdir?

1989 İzmit doğumlu oyuncu 18 Mart Üniversitesi Sanat Tarihi bölümü mezunudur. Kariyerine Kolej Günlüğü dizisi ile adım atan genç oyuncu Medcezir dizisindeki Aras karakteriyle tanındı.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2017 – 2018 – Bizim Hikaye (TV Dizisi)

2016 – Aşk Laftan Anlamaz (TV Dizisi)

2015 – Medcezir (TV Dizisi)

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (TV Dizisi)

2013-2014 – Kaçak (TV Dizisi)

2012 – Sultan (TV Dizisi)

2011 – Kolej Günlüğü (TV Dizisi)

08-10-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar