MasterChef 77. bölüm izle

MasterChef 77. bölüm izle
MasterChef 77. bölüm izle; Dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak 77. bölüm bu akşam ekrana geliyor. Yeni bölüm tek parça ve full HD izlemek için detaylar.

MasterChef 77. bölüm izle! TV8'den ekrana gelen MasterChef, bu akşam 77. bölüm ile izleyici karşısına çıkıyor. Son derece heyecanlı geçen son bölüm, yeni takım kaptanlarını ve oluşan yeni takımları öğrenmiştik. Şimdi de yeni takımları haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya göreceğiz. Peki 13 Ekim Salı akşamı yayınlanan bu yeni bölüm, internetten nasıl izlenir? Pek çok izleyicinin tutkunu olduğu yarışmada, yarışmacıların birer birer vedalarını izliyoruz. Tüm yarışmacılar bu hafta veda eden isim olmamak için dokunulmazlık oyunlarında varla yokla mücadele etmek zorunda. Bu akşam izleyeceğimiz dokunulmazlık oyununu tek parça ve full HD olarak izlemek için doğru adrese geldiniz. Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak yeni bölümü izleyebilirsiniz.

MasterChef 77. bölüm izle

TV8 ekranlarının büyük ilgi çeken yarışması MasterChef, bu akşam da TV8 ekranlarında olacak. Yine milyonlarca izleyici tarafından izlenen yarışma, kendisinden söz ettirecek. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi önemli şeflerin jüri üyeliğini üstlendiği yarışmada dokunulmazlık oyunu büyük heyecana neden olacak. Her bir yarışmacının yarışmada tek bir hedefi var o da 4 önlükten birini giyerek büyük finale gitmek. Büyük finale giden yol oldukça zorlu ve uzun. Yarışmacıların kaderi dokunulmazlık oyunlarıyla tayin ediliyor. Bu akşam da bu kader anlarından birine şahitlik edebiliriz. Mavi ve kırmızı takımların dokunulmazlık mücadelesini kazanan taraf hangisi olacak. Dokunulmazlığı kaybeden tarafı bölümün ilerleyen anlarında stres dolu anlar bekliyor. Mavi ve kırmızı takımın mücadelesi sonrasında kaybeden takım bir yarışmacısını eleme potasına gönderecek. Bakalım haftanın ilk eleme adayı hangi takımdan hangi yarışmacı olacak? MasterChef 77. bölüm bu akşam saat 20:00'da TV8'den ekrana gelecek.

MasterChef 2020 yarışmacıları

MasterChef yarışmacılarının mücadelelerine hafta boyunca şahitlik ediyoruz. 13 yarışmacının yola devam ettiği yarışmada bu yarışmacılardan biri eleme adayı olacak. Dilerseniz yarışmada hala yarışan tüm yarışmacılar bir göz gezdirelim.

Serhat Doğramacı

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Furkan Yalçın

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Celal Sarıgül

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

13-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler