Herkesin merakla beklediği o dizi FOX TV'de yayınlanacak!

Herkesin merakla beklediği o dizi FOX TV'de yayınlanacak!
Önümüzdeki haftalarda ekrana gelmeye başlayacak Son Yaz dizisinin kanalı hala belli değildi. Dizinin FOX TV'den ekrana geleceği açıklandı.

O3 Medya tarafından hazırlanmakta olan Son Yaz dizisinin hangi kanaldan ekrana geleceği fazlasıyla merak ediliyordu. Aylardır hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Son Yaz dizisinin adı Kanal D ve ATV gibi kanallarla anılmıştı. Ancak bunların hiçbiri gerçekleşmedi ve Son Yaz dizisinin kanalı FOX TV oldu. Birbirinden sevilen diziyi izleyiciye sunan FOX TV, Son Yaz dizisini de ekrana getirecek.

Son Yaz dizisinin kanalı FOX TV oldu

FOX TV'den ekrana geleceği kesinleşen Son Yaz dizisinin yayın tarihi de soru işaretleri arasında. Söylenenlere göre dizinin çekimlerine çoktan başlandı ancak yayınlanması için biraz daha beklemek gerekiyor. Kesin olmayan bilgilere göre Son Yaz dizisi Kasım ayı ile birlikte ekrana gelmeye başlayacak.

Son Yaz dizisi ile ilgili bilinenler şimdilik fazlasıyla sınırlı. Son dönemde Bodrum Masalı, Çukur, Çarpışma ve son olarak Zemheri dizisinde izlediğimiz Alperen Duymaz, dizinin başrolünde yer alıyor. Hafsanur Sancaktutan, Ali Atay, Gökçe Akyıldız, Ahu Türkpençe, Emre Karayel ve Şebnem Dönmez gibi birbirinden değerli isimler de dizide rol alacak. 

14-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler