MasterChef 79. bölüm izle

MasterChef 79. bölüm izle
MasterChef 79. bölüm izle; MasterChef bu kez Balıkesir'de! Bu akşam ekrana gelen yeni bölüm tek parça ve full HD olarak bu adreste.

MasterChef 79. bölüm izle; Sevilen yarışmada yeni bölüm tüm heyecanıyla yaşanacak. Son bölümü bu sayfa üzerinden rahatça izleyebilirsiniz. MasterChef bu hafta da her zaman olduğu gibi Türkiye'nin farklı bir şehrine konuk olmaya devam ediyor. MasterChef ekibinin bu haftaki adresi Balıkesir oldu. Yarışmacılar bu akşam yapılacak dokunulmazlık oyununda Balıkesir yöresine ait lezzetleri mutfağa taşıyacaklar. Elemeden hemen önce yapılan haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanmayı başaran takım hangisi olacak? Bu akşam saat 20:00'da TV8'den ekrana gelecek olan MasterChef 79. bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

MasterChef 79. bölüm izle

MasterChef'te bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümdeki dokunulmazlık oyunu büyük öneme sahip. Bu hafta yapılan iki dokunulmazlık oyunundan birini Kırmızı takım diğerini ise Mavi takım kazandı. Kırmızı takımda Özgül ve Didem, Mavi takımda Emir ve Uğur eleme potasına giden isimler oldular. İki takım da ikinci dokunulmazlık oyununu da kazanmak için büyük uğraş verecek. Üstelik bu kez oyun için Balıkesir'de olacaklar. Hemen ardından kaybeden takım ikinci kez bireysel dokunulmazlık oyunu oynayacak. Gecenin sonunda da son iki eleme adayını da öğrenmiş olacağız.

MasterChef izle

MasterChef 78. bölüm özet

15 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelen MasterChef 78. bölümde çok özel anlar yaşandı. Kırmızı ve Mavi takım oldukça ilginç bir dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Yarışmacılar dokunulmazlık oyunu menüsünde İspanyol mutfağından yemekler vardı. Ancak her zamankinden farklı olarak yarışmacılar birbirlerine iple bağlı olarak yarıştılar. Şeflerin yaptığı tadımların ardından sıra her bir yemeğin teker teker değerlendirilmesine geçildi. Mehmet, Danilo ve Somer şef, Mavi takımın yaptığı yemekleri daha çok beğenince dokunulmazlık oyununu kazanan taraf Mavi takım oldu. Böylece dokunulmazlık oyunu sonrasında gözler Kırmızı takım içerisinde yapılan bireysel dokunulmazlığa çevrildi. Kırmızı takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Esra oldu. Hemen ardından eleme oylamasına geçildi. Dokunulmaz Esra, Emir'in adını vererek eleme potasına gönderdi. Kırmızı takımın oylamasında adı en çok çıkan Uğur da eleme potasına giden diğer isim oldu.

17-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler