MasterChef 83. bölüm izle

MasterChef 83. bölüm izle
MasterChef 83. bölüm izle; Herkesin heyecanla beklediği MasterChef 83. bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için tüm detaylar.

MasterChef 83. bölüm izle; MasterChef, 22 Ekim Perşembe akşamı 83. bölüm ile izleyicilerin karşısında olacak. Yeni bölüm pek çok ilginç anın yaşanacağı bir bölüm olacak. Son bölüm sonrasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. MasterChef'te daha önce görmediğimiz bir oyun yarışmacıları bekliyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi şeflerin jüri koltuğunda yer aldığı MasterChef, bu sezonun MasterChef'ini aramaya devam ediyor. MasterChef ile yatan MasterChef ile kalkan izleyiciler yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izleyebilecekleri kaliteli bir internet adresi arayışı içerisindeler. Bu sayfa üzerinden o internet adresine ulaşabilir ve yeni bölümü full HD ve tek parça olarak izleyebilirsiniz. Yeni bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef 83. bölüm izle

MasterChef'te daha önce hiç görmediğimiz bir oyunu göreceğiz. Daha önce yarışmacılar yemeklerini yapıyor ve muhakkak karşı takım yarışmacılardan o yemeklere eleştriler geliyordu. Ancak bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde oynanacak oyunda iki takım da birbirlerinin yemeklerini yapacak. Şöyle ki yeni bölüm fragmanında oldukça ilginç bir an yaşandı. İki takım yarışmacıları da yemeklerini yaparken jüri üyeleri yarışmacılardan her şeyi bırakmalarını söylüyor. Sonrasında ise jüri üyeleri takımlara, karşı takımın yemeğine devam etmesini söylüyor. Ayrıca yeni bölümde Mehmet Şef'ten Barbaros'a bir çıkış görüyoruz. Mehmet Şef, Barbaros'un yarışmadan yemekleri yüzünden değil hareketleri yüzünden veda edeceğini söylüyor. MasterChef yeni bölümü tek parça ve full HD olarak izlemek için yukarıda yer alan bağlantıya tıklayın.

MasterChef izle

MasterChef 82. bölüm özeti

MasterChef'in Salı akşamı ekrana gelen 82. bölümünde nefesleri keseni bir dokunulmazlık oyunu oynandı. İki takımında oldukça büyük bir rekabete giriştiği dokunulmazlık oyununu kazanan taraf Mavi takım oldu. Dokunulmazlık oyunu sonrasında bireysel dokunulmazlık oyunu oynandı. Bu dokunulmazlık oyununu kazanan taraf ise Özgül oldu. Hemen ardından takım içerisinde eleme adaylarının belirlenmesine geldi. Berker, Özgül tarafından eleme potasına gönderildi. Hemen ardından takım içinde oylama yapıldı ve oylama sonucunda Sefa, eleme adayı olarak seçildi.

MasterChef 2020 yarışmacıları

Serhat Doğramacı

Özgül Çoşar

Emir Elidemir

Ayyüce Kamit

Esra Tokelli

Barbaros Yoloğlu

Tanya Kilitkayalı

Eray Aksungur

Ebru Has

Uğur Yılmaz

Berker Başmanav

22-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler