MasterChef 85. bölüm izle

MasterChef 85. bölüm izle
MasterChef 85. bölüm izle; Bir hafta daha bitti ve eleme oyunu zamanı geldi. Bir yarışmacının veda edeceği MasterChef yeni bölüm, tek parça ve full HD olarak bu adreste.

MasterChef 85. bölüm izle; TV8'de her bölümü ile Türkiye ve Dünya'dan pek çok lezzeti ekranlara taşıyan MasterChef, bu akşam veda gecesiyle ekrana gelecek. Yeni bölüm ile birlikte haftanın finali yapılacak ve eleme potasında yer alan bir yarışmacının vedası gerçekleşecek. Son bölüm, haftanın son iki eleme adayı belli oldu ve tüm MasterChef izleyicileri bu akşama kilitlendi. Eleme potası yarışmacılarının, yarışmada kalma mücadelesi vereceği MasterChef bölümünü tek parça vefull HD kalitesiyle internetten izlemek mümkün mü? Bu sayfada yer alan bağlantı üzerinden MasterChef 85. bölümü izleyebilirsiniz. Yeni bölümü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

MasterChef 85. bölüm izle

Bu hafta ekrana gelen MasterChef bölümleriyle eleme potasına kalan tüm yarışmacılar belirlendi. Mutfaktaki büyük mücadeleyi ekranlara taşıyan MasterChef, bu akşam bir yarışmacısını evine gönderecek. Yarışmada devam etmek isteyen yarışmacılar eleme potasında iyi bir performans sergilemek zorunda. Aksi halde gecenin sonunda adı okunan ve yarışmaya veda eden isim olma ihtimalleri daha da artacak. Kırmızı takım 2 yarışmacısını eleme oyununa gönderirken, rakiplerinden bir oyun fazla kaybeden Mavi takım 2 yarışmacısını eleme oyununa gönderdi. Bu 6 yarışmacı içerisinde hangi isim MasterChef'e ve hayallerine veda edecek?

MasterChef izle

MasterChef 84. bölüm özeti

MasterChef'in bir önceki bölümünde dokunulmazlık oyunu İzmit'te oynandı. Bir otomotiv fabrikasında yemeklerini yapan yarrışmacılar Güney Kore mutfağına ait menüleriyle birbirlerine meydan okudu. Günün menüsünde yarışmacıların daha önce görmediği Güney Kore yemekleri vardı. Nefes kesen dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazanmayı başardı. Böylece Kırmızılar, Mavi takımı bireysel dokunulmazlığa ve ardından eleme oylamasına göndermiş oldu. Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Serhat oldu. Sonrasında ise Serhat, Uğur'un adını vererek onu eleme potasına gönderdi. Hemen ardından eleme oylamasına geçildi. Eleme oylamasına adı en çok çıkan Esra da günün ikinci eleme adayı oldu.

Böylece haftanın tüm eleme adayları belli oldu.Berker, Sefa, Tanya, Emir, Uğur ve Esra eleme potasında birbirleriyle yarışacaklar. Hangi ismin yarışmaya veda edeceğini bu akşam ekrana gelecek eleme oyunuyla birlikte öğreneceğiz.

25-10-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler