Masterchef All Star Türkiye’ye veda eden 10. İsim belli oldu

Masterchef All Star Türkiye’ye veda eden 10. İsim belli oldu
Şimdiye kadar Masterchef All Star'a veda eden isimler Güzide, Burcu, Büşra,  Berker, Mert, Rifat, Eray, Çağatay, Suna olurken 10. Hafta’da programa veda eden isim Gamze Tosun oldu.

Masterchef Türkiye All Star yemek yarışmasının 10. Haftasında veda eden isim kim oldu? Masterchef All Star Türkiye’den elenen önceki yarışmacılar kim? Yarışmanın bu haftada eleme potasındaki 7 isim kimlerdi? İlk turda 1. Olan isim kim oldu? İkinci etapta yarışmacılar hangi şefin tabağını yaptılar? Son ikiye kalan 2 yarışmacı kim oldu? Masterchef All Star Türkiye hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar …

Masterchef All Star Türkiye’ye veda eden 10. İsim belli oldu

Masterchef Türkiye All Star son sürat devam ediyor.  Yeni başlayan dizilerle biraz reyting oranları gerilese de yine ilk 10’da üst sıralarda yer almaya devam ediyor.  Şimdiye kadar Masterchef All Star Türkiye 2023'e veda eden isimler Güzide, Burcu, Büşra,  Berker, Mert, Rifat, Eray, Çağatay ve Suna oldu. 10. Hafta’da programa veda eden isim Gamze Tosun oldu.

İlk turun en başarılısı Dilara oldu

Bu hafta eleme potasında yarışan 7 isim Gamze, Eda, Dilara, Sefa, Ayaz, Sergen ve Barbaros idi. Eleme yarışmasının ilk turunda yaratıcılık tabağını en iyi yapan üç isim Dilara, Sergen ve Barbaros oldu. Eleme yarışmasının 2. Kısmı olan şef tabağı olarak Mehmet Yalçınkaya Şefin kızılcıklı tatl tabağı idi. 2 etapta yarışan isimler Gamze, Eda, Sefa ve Ayaz oldu. Burada en başarılı olan isim Ayaz oldu. Daha sonra Eda’nın tabağı 2. Başarılı tabak seçildi. Geriye kalan 2 yarışmacıdan Gamze’nin tabağı en az başarılı tabak seçilerek yarışmaya 10. Haftada veda eden isim oldu. Yarışmacıların her gün performans göstererek üstün bir gayretle yarıştıkları Masterchef All Star Türkiye yarışmasına bundan sonra şampiyon olan yarışmacılar dahil olacak. Bakalım o zaman yarışma nasıl bir seyir gösterecek, şimdiden merak konusu oldu.

GamzeTosun,  Türk kadınına örnek olan isimlerden

Gamze Tosun 2022 Masterchef yarışmasında da bu seneki All Star yarışmasında da yaptığı enfes yemeklerin yanı sıra efendiliği, yılmaması ile Türk kadınına örnek oldu. 5 çocuğu olan Gamze’nin kendi deyimi ile en büyük destekçisi eşi oldu. Şu sıralar bir restoran açma aşamasında olan Gamze Tosun’a bundan sonraki hayatında Canlı TV ailesi olarak biz de başarılar diliyoruz.

18-09-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar