Semih Ertürk (Veysel) Gönül Dağı’ndan Ayrıldı mı?

Semih Ertürk (Veysel) Gönül Dağı’ndan Ayrıldı mı?
TRT 1 ekranlarının sevilen ve bu sezon beşinci sezonuyla ekrana gelen reytingi yüksek dizisi Gönül Dağı’nda Semih Ertürk diziden ayrıldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 5. Sezonu ile ekranlara gelen cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Gönül Dağı yeni yayın dönemine yine hızlı başladı. Bu sezon dizide 8 yıllık bir zaman atlaması hikayesinin ele alındığı Gönül Dağı’nın 16 Eylül akşamı yayınlanan bölümümde büyük bir şok yaşandı. Dizinin başından beri hikayenin içinde yer alan ve üç amcaoğlu arasında Veysel karakteriyle seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Semih Ertürk dizinin yayınlanan son bölümünde bir kaza geçirdi ve herkesi büyük bir meraka sürükledi. Son iki bölümdür üç amcaoğlu tarafından yapılan roketin fırlatılış hikayesinin ele alındığı bölümün finalinde büyük bir heyecanla beklenen roketin atışı gerçekleşti ve roket başarılı bir şekilde fırlatıldı. Ancak ne olduysa bundan sonra oldu ve dizinin bölümünün finalinde seyirci büyük bir acıyla karşı karşıya kaldı.

Veysel Öldü mü?

TRT 1 ekranlarının başarılı ve reytingi yüksek dizisi Gönül Dağının yayınlanan son bölümü olan 106. Bölümde büyük bir şok yaşandı. Dizinin heyecanla beklenen roket atışı başarılı bir şekilde gerçekleşti ve ardından roketin parçalarını toplamak için Veysel ve Ramazan arazide arama yapmaya başladı. Bu sırada Veysel roketin parçalarını arazide buldu ve aynı anda da büyük bir atlamanın içinde kaldı. Kasabadan dahi duyulan bu patlama sonrası kasaba halkı patlamanın olduğu yere koşarken Taner ve Ramazan Veysel’i yerde kanlar içinde yatarken buldu. İki amcaoğlunun büyük bir acıyla Veysel’i uyandırmaya çalıştıkları bölüm sonunda Veysel’in ölüp ölmediği anlaşılamadı. Dizinin yeni bölümüne sarkan bu gelişmeye göre Veysel’in ölüp ölmediği ve diziden ayrılıp ayrılmadığı yeni bölümde anlaşılacak. Dizinin finali seyirciyi adeta şok ederken seyirci Veysel’in diziden çıkmaması gerektiğini belirten mesajlar atmaya başladı.

Semih Ertürk Kimdir?

Gönül dağı dizisinin başarılı oyuncularından olan ve dizide Veysel karakterine hayat veren Semih Ertürk 14 Ekim 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimi alarak setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncunun bu güne kadar yer aldığı yapımlar arasında

-          Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

-          Mehmetçik Kutül Amera

-          Gönül Dağı

-          Yok Artık ve

-          Modern Doğu Masalları yer almaktadır.

17-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar