Masterchef Tanya Kilitkayalı Kimdir?

Masterchef Tanya Kilitkayalı Kimdir?
MasterChef Türkiye 2020 final turunun ilk etabı sona erdi ve 8 yarışmacı belli oldu. Tanya Kilitkayalı, kaptanlık için oynanan yarışı kazanarak bu sezonun ilk kaptanı oldu.

Günlerdir beklenen gelişme oldu ve Tv 8’de yayınlanan MasterChef Türkiye’nin ilgiyle beklenen 16 kişilik kadrosu belli oldu. Yarışmaseverler tutkuyla nefesleri tuttu, kimler önlük giymeye hak kazanacak kimler elenecek? Canlitv platformu olarak 16 kişilik takıma kalan ve ilk kaptan olan yarışmacı Tanya kimdir diye araştırdık? İşte tüm detaylarıyla Tanya hakkında merak edilenler!

MasterChef Tanya Kimdir?

Acun Ilıcalı’nın patronluğundaki yarışma kanalı Tv 8 ekranlarında akşamlara damga vuran MasterChef Türkiye 2020 tüm seyirciler tarafından ilgiyle takip edilmeye başlandı. Üçüncü sezonuyla ekran yolculuğuna başladığı günden beri reytingleri zorlayan yarışmaya bu sezon 100 bini aşkın aday başvuruda bulundu. Dünyaca ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya üçlüsünün jüri üyeliğini yaptığı yarışmada en iyi yemek yapan, en iyi teknik bilgiye sahip aday şampiyonluk ipini göğüsleyecek. Adaylar son 16’ya kalmak için inanılmaz bir mücadele verdiler. İlk önce ön elemeyi geçen adaylar daha sonra üçlü finali yarıştılar. Son olarak 28 kişilik ekipten 16’ya kalmak için yarışan adaylar, yorucu ve heyecanlı geçen elemeler sonunda amaçlarına ulaştılar. 16 kişilik takım belirlenir belirlenmez yarışmanın asıl bölümüne geçildi. İlk 16’ya ilk kalan adaylardan Tanya Kilitkayalı ilk kaptan olmayı hak etti.

Masterchef Tanya Kilitkayalı nasıl yarıştı?

Her akşam milyonları ekrana bağlayan MasterChef Türkiye 2020, ana kadro yarışmacılarının oluşacağı final turunun ilk etabı sona erdi ve 8 yarışmacı belli oldu. MasterChef 2020 yarışmacıları arasında yer alan Tanya Kilitkayalı, kaptanlık için oynanan yarışı kazanarak bu sezonun ilk kaptanı olmayı başardı. Severek çalışacağını düşündüğü isimleri takımında görmek isteyen Tanya ilk olarak Emir'i kadrosuna dahil etti. Öğretim görevlisi olan Kilitkayalı başarılı performansı ile yarışmanın favorilerinden gösteriliyor. Kilitkayalı oynanan yarışta birinci olarak mavi takımın kaptanı olma başarısını gösterdi.

Masterchef Tanya Kilitkayalı Kimdir?

Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mezunu olan 26 yaşındaki Tanya Kilitkayalı halen öğretim görevlisi. Yarışmaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden katılıyor. Yaptığı yemekle üçlü elemelere kalan Kilitkayalı çocukluğundan beri annesiyle beraber Kilitkaya Köyü’nde bir aile işletmesinde yöresel tatları hazırlıyor. Canlitv olarak kendisini tebrik ediyor, MasterChef yolunda başarılar diliyoruz.

19-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar