MasterChef Türkiye 14. bölüm izle

MasterChef Türkiye 14. bölüm izle
MasterChef Türkiye 14. bölüm izle! 3 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelen 14. ve yeni bölüm HD ve tek parça izlemek için detaylar!

MasterChef Türkiye 14. bölüm izle! MasterChef Türkiye, 3 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20:00'da 14. bölümüyle TV8'den ekrana geliyor. Final turu heyecanı yaşanacak yeni bölüm HD ve tek parça olarak izlemek oldukça kolay. Bunun için yazıya göz atın.

Bayram arası nedeniyle bir süredir yeni bölümler ekrana gelemiyordu. MasterChef Türkiye heyecanı öyle bir şekilde dönüyor ki. 16 kişilik ana kadro için yapılan elemelerde sona geldik. Bu akşam MasterChef Türkiye'de final turu heyecanı yaşanacak. En iyi olduklarını Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'ya göstermek isteyen yarışmacılar için bulunmaz fırsat ayaklarına geldi. 16 kişilik ana kadroya girip girmemeleri tamamen yapacakları yemeklere bağlı. Final turu heyecanının yaşanacağı 14. bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 14. bölüm izle

Bildiğiniz gibi MasterChef Türkiye, 16 yarışmacının her hafta karışık takımlarla yarıştığı bir yarışma programı. Bu 16 yarışmacının belirlenmesi için Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya şefler yarışmacıları detaylı bir elemeden geçiriyorlar. Nihayet 16 yarışmacı bu akşam ortaya çıkıyor. Sık sık en iyileri aradıkları belirten şefler son bir eleme daha yapacak. Şu ana dek gergin, heyecanlı ve yer yer komik bir eleme geçti. Şimdi ise heyecan had safhaya çıkmış durumda. Daha şimdiden elemelerdeki yarışmacıların hayran kitlesi oluşmaya başladı. Bazı izleyiciler bu akşam favori yarışmacılarına veda edecek. Bakalım 16 kişilik ana kadroya hangi yarışmacılar girmeyi başaracak. Bu büyük heyecan bu akşam saat 20:00'da TV8 ekranlarında olacak. 

Final turunda yarışacak yarışmacılar

32 yarışmacı final turuna kalmayı başardı ancak ana kadro için yalnızca 16 kişilik yer var. Bu da yarışmacılarının yarısının bu turda yarışmaya veda edeceği anlamına geliyor. İşte final turuna kalma başarısı gösteren tüm yarışacılar.

Selin Aydın, Barbaros Yoloğlu, Serhat Doğramacı, Walison Fonseca, Celal Sarıgül, Sedat Tuncer, Ayyüce Kamit, Berker Başmanav, Sefa Okyay Kılıç, Gülşah Suna, Arem Yüce, Furkan Yalçın, Esra Tokelli, Kayhan Özekin, Özgül Coşar, Berk İlter, Duygu Acarsoy, Büşra Uygur, Tanya Kilitkaya, Emir Elidemir, Emel Günoğlu, Didem Devay, Dilara Türüt, Rezzan Atan, Uğur Yılmaz Deniz, Eray Aksungur, Çağla Levent, Ebru Has

03-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler