Bay Yanlış'ın Özgür'ü Can Yaman'dan inanılmaz değişim!

Bay Yanlış'ın Özgür'ü Can Yaman'dan inanılmaz değişim!
Her zaman kaslarını açıkta bırakan rahat elbiselerle görmeye alıştığımız Can Yaman bu defa giyindi. Hayranları yeni haline beğeni yağdırdı.

Bay Yanlış'ın Özgür'ü Can Yaman'dan inanılmaz değişim hayranlarını sevindirdi. Her zaman kaslarını açıkta bırakan rahat elbiselerle görmeye alıştığımız Can Yaman bu defa giyindi. Bir gömlek firmasıyla anlaşarak atlet yerine gömlek giymeye başlayan Can Yaman bu defa takım elbiseyle çıktı hayranlarının karşısına. Neydi onu bu denli değiştiren imaj değişikliği ve hayranları nasıl tepki gösterdi? Şimdi detaylar

Bay Yanlış'ın Özgür'ü Can Yaman'dan inanılmaz değişim!

Fox TV ekranında izleyiciyle buluşan Bay Yanlış dizisinde Özgür karakteriyle fenomen olan Can Yaman’ı ilk defa takım elbiseyle görüntülendi. Bay Yanlış dizisinde başrolü Özge Gürel'le birlikte paylaşan Can Yaman, Instagram hesabından bir bayram mesajı yayınladı. Sevenlerinin bayramını kutlayan ve Bay Yanlış dizisinin 7. bölümünden haberleri hayranlarıyla paylaşan Can Yaman'ın bayram fotoğrafı oldukça ilgi çekti.

İlk defa takım elbise giydi!

Oynadığı dizilerde ve özel hayatında çoğunlukla kaslarını göstermeyi tercih eden elbiseler giyen ve rahat tavırlarıyla dikkat çeken başarılı oyuncunun takım elbiseli fotoğrafı bir anda günün en çok konuşulan konularından biri oldu ve paylaştığı fotğrafa çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Can Yaman’ı ilk defa takım elbiseyle gören hayranları "Aferin, ilk defa giyinmişsin, yakışmış!" yorumları yaptılar.

Can Yaman Kimdir?

8 Kasım 1989 tarihinde dünyaya geldi. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğeni olması hasebiyle lisanslı basketbol oynadı. İtalyan Lisesi'ni bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesi'nin hukuk bölümünden 2012 yılında mezun oldu. Avukatlık stajını tamamlamasının ardından iş hayatını değiştirme kararı alan Can Yaman oyunculuk dersleri almaya başladı. 2014 yılında yönetmenliğini Türkan Derya‘nın yaptığı Sinem Kobal’ın da başrolde yer aldığı “Gönül İşleri” adlı dizide canlandırdığı Bedir karakteri ile sektöre adım attı. Onu asıl şöhrete taşıyan yapım ise Erkenci Kuş dizisi oldu. Şimdilerde Bay Yanlış dizisiyle fenomen olan Can Yaman son olarak Tudors adlı gömlek firmasının reklam yüzü oldu.

Can Yaman'ın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Erkenci Kuş (TV Dizisi)

2017 – Dolunay  (TV Dizisi)

2016 – Hangimiz Sevmedik? (TV Dizisi)

2015 – İnadına Aşk (TV Dizisi)

2014 – Gönül İşleri  (TV Dizisi)

04-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar