MasterChef Türkiye 15. bölüm izle

MasterChef Türkiye 15. bölüm izle
MasterChef Türkiye 15. bölüm izle! 4 Ağustos Salı akşamı ekrana gelen 15. bölüm ile ekrana geliyor. Yeni bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için tüm detaylar.

MasterChef Türkiye 15. bölüm izle! Çok sevilen yarışma programı 4 Ağustos Salı akşamı saat 20:00'da 15. bölüm ile ekrana gelecek. Herkesin merakla beklediği yeni bölümü HD ve tek parça olarak izlemek için tüm detaylar. MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

MasterChef Türkiye 15. bölüm izle

Final turu tüm hızıyla devam ediyor. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jürilik yapacağı MasterChef Türkiye, TV8 ekranlarının en çok sevilen yarışmalarından biri oldu. 3. sezonuyla ekrana gelen MasterChef Türkiye'de tüm yarışmacılar jüri üyeleri karşısında oldukça gergin bir şekilde yemek yapmaya devam ediyor. Her gün ekrana gelmekte olan yarışma programı bu akşam yayınlanan yeni bölümüyle yine herkesi ekran başına geçirecek. MasterChef Türkiye izleyicileri yeni bölümü hangi adres üzerinden izleyebileceğini merak ediyor. MasterChef Türkiye'nin yeni bölümlerini televizyonda yayınlandığı sırada tv8 internet sitesindeki canlı yayın sayfasından izleyebilirsiniz. Yeni bölümü yayınlandıktan hemen sonra izlemek için az önce yukarıda verdiğimiz bağlantıya tıklayın.

TV8 ekranlarının ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, eleme bölümleriyle herkesi heyecanlandırmaya devam ediyor. Acun Medya imzası taşıyan yarışmada uzun elemeler tüm hızıyla sürüyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'ndan oluşan jüri üyeleri 16 kişilik ana kadroyu belirlemeye çalışıyor. 16 yarışmacılık kontenjana girmek isteyen yarışmacılar ellerinden gelen en iyi yaparak jüri üyelerini memnun etmek zorunda. 4 Ağustos Salı akşamı ekrana gelen bölümde ana kadroya dahil olacak yeni isimler öğreneceğiz. 

MasterChef Türkiye'de ana kadroya kalmayı başaran yarışmacılar

MasterChef Türkiye'de 16 kişilik ana kadroya dahil olan ilk yarışmacı belli oldu. MasterChef yarışmacıları ana kadroya dahil olmak için büyük bir mücadele veriyor. Yarışmacılar arasında bir kişi şimdiden yarışmanın as kadrosuna dahil olmayı başardı. 6 kişinin katıldığı ana kadro oyununda şefler yarışmacılardan kayısı yatağında çoban kavurma yapması istendi. Kayısı yatağında çoban kavurma yemeğini en iyi yapan yarışmacı Serhat Doğramacı oldu. Elemeler tüm hızıyla devam edecek. Önümüzdeki bölümlerde 15 yarışmacı daha ana kadroya dahil olacak. Bakalım yeni isimler hangileri olacak?

04-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler