Kırmızı Oda’nın İlk Bölümüne İki Bomba Konuk Oyuncu!

Kırmızı Oda’nın İlk Bölümüne İki Bomba Konuk Oyuncu!
Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Kırmızı Oda adlı dizi sete inmeye hazırlanırken dizinin ilk bölümüne iki bomba isim konuk oyuncu olarak katılıyor. İşte detaylar!

Yeni yayın döneminin artık başlamasına sayılı günler kalan diziler de çekimlerini hızlandırdılar ya da sete inmek için artık sın hazırlıklarını yapıyorlar. Tv 8 ekranlarında yeni yayın döneminde seyirciyle buluşacak olan ve farklı hikaye ve konusuyla seyircinin de merakla beklediği yapımların başında gelen OGM Yapım imzalı Kırmızı Oda dizisi son hazırlıklarını yapıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan oyuncuların şu sıralar okuma provalarını iyice sıklaştırdığı dizinin yakın zamanda ilk bölüm çekimleri için sete ineceği öğrenildi. İlk bölüm senaryosunun hazır olduğu dizinin 1. Bölümüne ise iki bomba konuk oyuncu dahil oldu. Psikiyatri kliniğinde çalışan doktorların ve burada tedavi gören hastaların birbirinden çarpıcı hikayelerinin anlatılacağı farklı konseptteki Kırmızı Oda dizisinin ilk bölümüne usta oyuncular Salih Bademci ve Evrim Alasya konuk oyuncu olarak dahil oldular. İşte detaylar!

Kırmızı Oda İlk Bölümüne İki Bomba Oyuncu!

Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan ve OGM Yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen Kırmızı Oda dizisinin sete inmesine sayılı zamanlar kaldı. Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Banu Bozkurt Kiremitçi’nin senaryosunu kaleme aldığı Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda bu sezon ekrana gelecek farklı tarzdaki dizilerden biri olarak ön plana çıkıyor. Kırmızı Oda’da birbirinden usta isimler yer alıyor. Binnur Kaya, Meriç Aral, Tülin Özen, Ecem uzun, Songül Öden, Burak Sevinç, Halit özgür sarı ve Gülçin Kültür gibi oyuncuların yer aldığı Kırmızı Oda’nın ilk bölümüne ise Salih Bedemci ve Evrim Alasya konuk oyuncu olarak katılıyor. Dizinin çekimlerinin yakın zamanda başlaması bekleniyor.

Evrim Alasya Kimdir?

Kırmızı Oda Dizisinin ilk bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak olan Evrim Alasya 2 Ağustos 1979 yılında dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan başarı oyuncu okuldan mezun olduktan sonra bu güne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Usta oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Güneşin Kızları, Benim Adım Gültepe, Vicdan, Muhteşem Yüzyıl, Gönül Çelen, Muro, Gece Sesleri, Başka semtin Çocukları, Ihlamurlar Altında, Bir İstanbul Masalı.

05-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar