Güzel Oyuncu Aslıhan Güner’in Acı Günü!

Güzel Oyuncu Aslıhan Güner’in Acı Günü!
Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın Yıldızı güzel oyuncu Aslıhan Güner’in acı günü. Aslıhan Güner’in babası hayatını kaybetti. Güzel oyuncu babasını son yolculuğuna uğurladı. İşte detaylar!

Son olarak geçtiğimiz gün TRT 1 ekranlarında yayınlanan Hanımağanın Gelinleri filminde rol alan ve sezon arası veren Show Tv’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı’nın başrol oyuncusu Aslıhan Güner acı bir haberle şok oldu. Ünlü ve güzel oyuncunun babasının bugün hayatını kaybettiği öğrenildi. Bu acı haberle sarsılan ve halen tatilde olan Aslıhan Güner’in babasının kaybı dolayısıyla tatilini yarıda keserek döndüğü ve babasının cenaze törenine yetiştiği öğrenildi. Show Tv ekranlarında seyirvi ile buluşan ve romantik komedi türündeki dizide Yıldız karakterini canlandıran ve seyircinin kalbinde taht kuran güzel oyuncu dizinin ardından TRT 1’de ekranlara gelen televizyon filminde de rol almış ve film bayramın ilk günü seyirciyle buluşmuştu. İkinci sezon için halen sete çıkmayan ancak yakın zamanda hazırlıkları bitirerek sete çıkacak olan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin başarılı oyuncusunun acı kaybı sonrası sevenleri oyuncuya üzüntülerini bildirdiler.

Aslıhan Güner Babasını Kaybetti!

Show Tv ekranlarında cumartesi akşamları yayınlanan ve reyting rekorları kıran Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakterine hayat veren başarılı oyuncu Aslıhan Güner babasını kaybetti. Tv100’ün haberine göre güzel oyuncunun babasının cenaze namazı bugün öğlen namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Aslıhan Güner’in babasının vefat haberini alır almaz tatilini yarıda keserek İstanbul’a döndüğü ve babasının cenazesine yetiştiği öğrenildi. Canlitv.com ailesi olarak bizde güzel oyuncunun babasına Allah’tan rahmet ve Aslıhan Güner başta olmak üzere tüm sevenlerine bu acı kayıptan dolayı sabırlar diliyoruz.

Aslıhan Güner Kimdir?

Halen Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuzey yıldızı İlk Aşk dizisinde Yıldız karakteriyle seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu Aslıhan Güner 17 Aralık 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Güzel oyuncunun annesi Malatyalı babası ise Sivaslıdır. Barış Manço kültür merkezinde oyunculuk eğitimi alan Aslıhan Güner pek çok yapımda rol almış ve başarılarıyla herkesin beğenisini kazanmıştır. Bir dizi setinde tanıştığı ve kendisi gibi oyuncu olan Mert Kılıç’la evlidir. Güzel oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          En İyi Arkadaşım

-          Sırlar Dünyası

-          Büyük Buluşma

-          The İmam

-          Selena

-          Esir Kalpler

-          Sevda Çiçeği

-          Çemberimde Gül Oya

-          Zeliha’nın Gözleri

-          Asi

-          Şefkat Tepe

-          Diriliş Ertuğrul

-          Kızılelma

-          Geceler Yarim Oldu

03-08-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar