MasterChef Türkiye 16. bölüm izle

MasterChef Türkiye 16. bölüm izle
MasterChef Türkiye 16. bölüm izle; TV8'in yarışma programı MasterChef Türkiye'nin 5 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümünü HD ve tek parça olarak izleyin.

MasterChef Türkiye 16. bölüm izle; Acun Medya imzası taşıyan ve TV8'den ekrana gelen MasterChef Türkiye'nin 5 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanan 16. bölümü HD ve tek parça olarak izlemek oldukça kolay. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'yı jürilik yaparken izlediğimiz yarışma programının yeni bölümü büyük bir merak içerisinde bekleniyordu. Henüz eleme turlarını izlediğimiz yarışmanın yeni bölümlerini sizlerle paylaşıyoruz. MasterChef Türkiye'nin yeni bölümleri parça parça olarak YouTube üzerinden yayınlanıyor. MasterChef Türkiye izleyicileri yeni bölümleri tek parça ve HD kalitede izleyebilecekleri kaliteli bir adres arıyor. Bu adrese bu sayfa üzerinden ulaşabilmek mümkün. MasterChef Türkiye 16. bölüm izlemek için hemen aşağıda sizlerle paylaştığımız bağlantıya tıklayın.

MasterChef Türkiye 16. bölüm izle

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda yer aldığı MasterChef Türkiye, yeni bölümleriyle herkesi peşinden sürüklemeyi sürdürüyor. Ana kadro için yapılan elemeler daha da heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Bazı yarışmacılar için MasterChef Türkiye serüveni daha tam olarak başlamadan sona ermiş olacak. Ana kadro yarışmacıları yavaş yavaş şekillenmeye başladı. TV8 ekranlarında izlediğimiz elemelerde sona yaklaşıldı. Final turu başladı ve bu turda başarı gösteren yarışmacılar ana kadroya adını yazdırmış olacak. Yarışmacılar yer yer sert çıkışlar yapan jüri üyeleri karşısında oldukça gergin anlar yaşıyor. Yarışmanın ana kadrosuna adını yazdıran bazı yarışmacılar belli oldu.

MasterChef Türkiye yarışmacılarının en büyük hedefi 16 kişilik ana kadroya girebilmek. Bunun için ise işleri hiç de kolay değil. Öncelikle oldukça zor beğenen jüri üyelerini ikna etmek zorundalar. MasterChef Türkiye'nin her yeni bölümünde bir kişi adını 16 kişilik ana kadroya yazdıracak. Final turuna geldiğimizde bu tura kalmayı başaran 28 yarışmacı iki gruba ayrılıyor. Her gün iki final turu oyunu oynanacak. Her gün yapılacak bu oyunda her günün en başarılı bir ismi adını ana kadroya yazdıracak. Şimdiye kadar 2 yarışmacı belli olmuş durumda. Kayısı yatağında çoban kavurma yemeğini en iyi yapan yarışmacı Serhat Doğramacı ilk gün ana kadroya kalan isim oldu. Çökertme kebabını en iyi yapan Duygu Acarsoy ikinci gün ana kadroya kalan isim oldu. Bu akşam ise ana kadroya kalan üçüncü ismi öğreneceğiz.

05-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler