MasterChef Türkiye 17. bölüm izle

MasterChef Türkiye 17. bölüm izle
MasterChef Türkiye 17. bölüm izle; 6 Ağustos Perşembe, MasterChef Türkiye 17. bölüm HD ve tek parça olarak bu adreste. Yeni bölümü izlemek için tüm detaylar.

MasterChef Türkiye 17. bölüm izle; TV8 ekranlarının iddialı yarışma programı MasterChef Türkiye, 6 Ağustos Perşembe akşamı yayınlanan 17. bölüm ile HD ve tek parça olarak bu adreste. Yeni bölüm için büyük heyecan duyan izleyiciler 17. bölümü full bir şekilde izleyebilecekleri bir yer arıyorlar. Bildiğiniz gibi ana kadroya kalmak için elemeler devam ediyor. Her yeni bölüm de haliyle büyük ilgi çekiyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu gibi önemli şefleri jüri koltuğunda izlediğimiz MasterChef Türkiye'nin yeni bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. 

MasterChef Türkiye 17. bölüm izle

3. sezonuyla ekrana gelen MasterChef Türkiye, ana kadro yarışmacılarını arıyor. Ana kadroya girme hayaliyle yanıp tutuşan birbirinden iddialı yarışmacılar jüri üyelerini memnun edebilmek için birbirleriyle yarışıyorlar. Pek çok istekli yarışmacı olmasına karşın yalnızca 16 kişilik yer var. Bu 16 kişi arasına girmek de hiç kolay değil. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu yarışmacılar arasında eleme yapabilmek için oldukça titiz davranıyor. MasterChef Türkiye'de eleme heyecanı bu akşam ekrana gelen bölümler sürecek.

MasterChef Türkiye yarışmacıları en iyi olmak ve 16 kişilik ana kadroda olabilmek için mücadelesini devam ettiriyor. Ana kadroya girebilmek ise büyük bir zorluk. Yemeklerini jüri üyelerine beğendirmeleri ve rakiplerinden daha iyi bir tabak çıkarmak zorundalar. MasterChef Türkiye'de her yeni bölüm bir kişinin ana kadroya kaldığı anlamını taşıyor. Final turuna geldiğimizde bu tura kalmayı başaran 28 yarışmacı iki gruba ayrılıyor. Her gün iki final turu oyunu oynanacak. Her gün yapılacak bu oyunda her günün en başarılı bir ismi adını ana kadroya yazdıracak. Şimdiye kadar 2 yarışmacı belli olmuş durumda. Kayısı yatağında çoban kavurma yemeğini en iyi yapan yarışmacı Serhat Doğramacı ilk gün ana kadroya kalan isim oldu. Çökertme kebabını en iyi yapan Duygu Acarsoy ikinci gün ana kadroya kalan isim oldu. Zeytinyağlı vegan tabağını en iyi yapan Özgül Coşar üçüncü gün ana kadroya kalan isim oldu. Bu akşam ise ana kadroya kalan dördüncü ismi öğreneceğiz.

06-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler