Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programının Yayın Tarihi Belli Oldu!

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programının Yayın Tarihi Belli Oldu!
Star Tv yeni yayın dönemini 10 Ağustos Pazartesi gününden itibaren açıyor. Kanal ilk olarak yeni ve geçtiğimiz dönem yayınlanan programlarıyla seyirci karşısına çıkıyor.

Televizyon kanalları yeni yayın dönemini ger zaman olduğu gibi yine kuşak programlarıyla açacak gibi görünüyor. Dramalardan önce yayına hazırlanan ve kanallar için ön alma çalışması gibi düşünülen kuşak programların çoğunluğu önümüzdeki haftadan itibaren bir bir ekrana gelmeye başlıyor. Star Tv’de bu sezon yayınlanmaya başlayacak olan ve iki eski arkadaşı uzun bir aradan sonra yeniden bir araya geldiği Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı da kanalın sabah kuşağında yayınlanacak. Programın bütün hazırlıkları bitti ve kanal tarafından programın yayın tarihi ve saati belli oldu. Star Tv’ye yeni bir ses ve soluk getirecek olan ve kanalın sabah kuşağındaki düşük reytingini artırması planlanan program önümüzdeki hafta başlıyor. İşte detaylar!

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Başlıyor!

Star Tv tarafından düşük giden gündüz kuşağı reytinglerinin artırılması amacıyla hazırlanmaya başlanan ve büyük umutlar bağlanan sabah kuşağı programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah Programının yayın tarihi belli oldu. İki eski dostun uzun bir aradan sonra ilk kez yeniden ekran karşısına çıkacakları ve seyirciyle buluşacakları program için tüm hazırlıklar tamamlandı ve yayın saati beklenmeye başlandı. Canlı olarak ekrana gelecek programın yayın tarihi ve saati 10 Ağustos Pazartesi günü saat 09.45 olarak belirlendi. İlk bölümüyle önümüzdeki hafta pazartesi seyirciyle buluşacak olan program seyirci tarafından da heyecanla beklenmeye başlandı.

Programın İçeriğinde Yok Yok!

Star Tv ekranlarında 10 Ağustos Pazartesi saat 09.45’ten itibaren seyirciyle buluşacak olan Sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programında bir kuşak programında olması gereken her şey var. Programı sunan iki ünlü isim programda müzikten magazine, yemekten faydalı bilgilere kadar pek çok farklı içerikle seyirci karşısına çıkıyor. Özellikle magazin alanında son dakika gelişmeleri ve dedikodu haberleriyle sabah seyircisini ekrana çekmeye çalışacak program ile Star Tv bu yayın döneminde rakiplerinin önüne geçmek ve reytinglerde gündüz kuşağında daha iyi bir noktaya gelmek istiyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah ilk bölümüyle 10 Ağustos Pazartesi saat 09.45’te ekranlara geliyor.

05-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar