Çukur dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

Çukur dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?
Koçavalı Aile'sinin hikayesini anlatan ve İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde çekilen Çukur dizisine bomba transfer yapılmaya devam ediyor.

Koçavalı Aile'sinin hikayesini anlatan ve İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde çekilen Çukur dizisine bomba transfer yapılmaya devam ediyor. İzleyici merak ediyor fenomen diziye son olarak hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı? Sinan Öztürk yönetimindeki dizi 4. Sezonuna hazırlanırken transferler de peş peşe geliyor. Yepyeni gelişmeler haberimizde. Şimdi detaylar

Çukur dizisine bomba transfer! Hangi ünlü oyuncu kadroya katıldı?

3 sezondur reytingleri alt üst eden Ay Yapım imzalı Çukur, Show TV’de ekranlara gelen fenomen dizilerden biri olmayı başardı. 4. sezonu büyük heyecanla beklenen dizinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Sinan Öztürk’ün yönetimindeki Çukur dizisinin başarısı arttıkça kadrosu da genişliyor. Ay Yapım'ın koordine ettiği Çukur dizisinde Aras Bulut İyinemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Nur Sürer ve Meral Çetinkaya gibi usta isimler görev yapıyor. Diziye son olarak ünlü oyuncu İrem Sak katıldı.

Her Yer Çukur

Koçavalı Aile'sinin hikayesini anlatan ve İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan Balat semtinde çekilen dizi 3. Sezondur başarısıyla göz doldurdu. “Çukur Her Yerde!” sloganıyla fenomenleşen Çukur yeni bölümlerine hazırlanırken kadrosunu son zamanların başarılı oyuncu İrem Sak’ı da dahil etti. Üç sezon boyunca hem reytinglerde hem de sosyal medyada adını zirveye yazdıran ve gerek hikayesiyle gerekse imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üstüne çeken ‘Çukur’ serüvenine kaldığı yerden devam edecek.

Çukur son bölümde neler olmuştu?

Çağatay Erdenet’ten koltuğu devralan kardeşi Arık Böke’nin mahalleye gelip Yamaç Koçovalı ile karşı karşıya gelmişti. Bunun üzerine hem Koçovalılar hem Erdenetler için zor günler başlamıştı. Yeni sezonda iki aile arasında yaşanacaklar İrem Sak’ın katılımıyla daha ada artacak. Fenomen diziye katılan çiçeği burnunda oyuncu İrem Sak, Arık Böke Erdenet’in kuzeni Seren karakteriyle 4. sezonda seyircinin karşısına çıkacak. ‘Çukur’un yeni sezonu Pazartesi akşamları çok yakında Show TV’de ekranlara gelecek.

İrem Sak Kimdir?

1986 Sivas doğumlu oyuncu aslen Çerkez kökenlidir. Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü mezunu olan İrem Sak, lise yıllarında tiyatro oyunlarında yer aldı. Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandıran İrem Sak sektöre Şen Yuva dizisi ile adım attı. Onu asıl şöhrete taşıyan yapım ise Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Tülay karakteri oldu.

07-08-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar