MasterChef Türkiye 28. bölüm izle

MasterChef Türkiye 28. bölüm izle
MasterChef Türkiye 28. bölüm izle; Yeni bölümü HD ve tek parça olarak bu adresten izleyin. Son bölüme tek part ve full bir şekilde izlemek için detaylar.

MasterChef Türkiye 28. bölüm izle; TV8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın yeni bölümünü HD, tek parça ve full bir şekilde izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın. İşte sevilen yarışmanın son bölümü tek part olarak sizlerle.

MasterChef 28. bölüm izle

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye, 17 Ağustos Pazartesi akşamını 28. bölümüyle şenlendirecek. Yeni bölüm, yeni sezonun ilk bölümü olma özelliği taşıyor. En iyi yarışmacıların arandığı eleme aşaması en sonunda bitti. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya, aradıkları 16 yarışmacıyı buldular. Şimdi onlardan tek bir beklentileri var, o da kendilerine verilen bu şansı iyi kullanmaları. Türkiye, MasterChef Türkiye yarışmasını çok sevdi. İlk sezonundan bu yana aynı ilgi ve alaka ile takip ediliyor. Yeni sezonda da bu ilgi aynen devam ediyor. Son bölümü kaçıranlar, yarışmayı hangi adresten izleyeceklerini kara kara düşünüyorlar. Yeni bölümü izlemek ise oldukça kolay. Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak yeni bölüme kolayca ulaşabilirsiniz. 

MasterChef Türkiye'nin 16 as yarışmacısının seçildiği uzun elemeler sona erdi. Herkes yarışmaya kimlerin kalacağını merakla bekliyordu ve en sonunda as yarışmacıların tamamı belli oldu. Böylece uzun soluklu MasterChef Türkiye maratonu başlamış oldu. Yarışmadaki zorluk seviyesi yeni sezonun gerçek anlamda başlamasıyla birlikte daha da artmış durumda. Yarışmacılar yeni sezondaki ilk kaptanlık oyununda kozlarını paylaşacak. En iyi performansı sergileyen iki yarışmacı yeni sezonun ilk kaptanları olacaklar. Mavi ve Kırmızı takımın ilk kaptanları kimler olacak?

MasterChef Türkiye'de yarışacak 16 yarışmacı

Sevilen yarışmada elemelerin noktalanmasıyla birlikte yarışmada daimi olarak yer alacak 16 isim ortaya çıktı. Elemelere katılan onlarca yarışmacı arasından en başarılı 16 isim büyük bir mücadele verecek. Artık yarışma gerçek anlamda başladı ve yarışmacılar daha zorlu şartlar altında birbirleriyle karşı karşıya gelecekler. İşte elemeleri geçerek ana kadroya giren 16 as MasterChef Türkye yarışmacısı.

  1. Serhat Doğramacı

  2. Duygu Acarsoy
  3. Özgül Çoşar
  4. Emir Elidemir
  5. Ayyüce Kamit
  6. Sedat Tuncer
  7. Furkan Yalçın
  8. Esra Tokelli
  9. Barbaros Yoloğlu
  10. Tanya Kilitkayalı
  11. Berk İlter
  12. Eray Aksungur
  13. Celal Sarıgül
  14.  Ebru Has
  15. Gülşah Suna
  16. Uğur Yılmaz
17-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler